Miwa Takada

Acteur

Miwa Takada is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Zatoichi chikemuri Kaido

1969 | Avonturenfilm

Japan 1969. Avonturenfilm van Kenji Misumi. Met o.a. Shintarô Katsu, Jushiro Konoe, Miwa Takada en Mie Nakao.

De jonge Ryota vergezelt Zato Ichi, die op zoek is naar zijn vader. Het vervolg van de serie over de blinde samoerai Zato Ichi.

Daimajin

1966 | Avonturenfilm, Fantasy

Japan 1966. Avonturenfilm van Kimiyoshi Yasuda. Met o.a. Miwa Takada, Yoshihiko Aoyama, Jun Fujimaki, Ryutaro Gomi en Tatsuo Endo.

Een stenen afgodsbeeld komt tot leven om zijn gelovigen tegen een tiran te beschermen. Een van de meesterwerken van de Japanse fantastische film, die met voortreffelijke visuele middelen op zeer suggestieve wijze een sfeer van heidens geweld oproept. De film heeft een vervolg: DAIMAJIN IKARU.

Hana no Kodokan

1965 | Actiefilm

Japan 1965. Actiefilm van Shunkai Hongo. Met o.a. Miwa Takada, Jun Fujimaki en Hizuru Takachiho.

De jongeman Hideyuki, een expert in jiu-jitsu, begrijpt dat hij judo moet leren als hij zijn rivaal Noda wil verslaan. Deze onbetekenende en langdradige film over Japanse vechtsporten is slechts van sociologisch belang.

Aoi Sei

1965 | Komedie

Japan 1965. Komedie van Yoshio Inoue. Met o.a. Miwa Takada, Harumi Kiritachi, Yasuke Kawazu en Akio Hasegawa.

De liefdesverwikkelingen van twee zussen met tegengestelde karakters. Een gevoelige komedie die, afgezien van het feit er sociologisch gezien een beeld wordt gevormd van een bepaalde nationale mentaliteit, niet bijster interessant is.

Zatoichi Kyojotabi

1964 | Avonturenfilm

Japan 1964. Avonturenfilm van Tokuzo Tanaka. Met o.a. Shintarô Katsu, Miwa Takada, Masayo Banri en Jun-Ichiro Narita.

De blinde masseur Ichi wordt vervolgd door de mannen van Tokuro, de leider van de beroepsgokkers van Yagiri. Een schilderachtige avonturenfilm, met een dosis humor en goed gekozen natuurlijke locaties.

Kodokan no Washi

1964 | Avonturenfilm, Actiefilm

Japan 1964. Avonturenfilm van Shunkai Mizuho. Met o.a. Kojiro Hongo, Miwa Takada, Mikiko Tsubouchi, Junichiro Yamashita en Yasushi Nagata.

Een beoefenaar van de Japanse vechtsport wordt verliefd op een meisje dat is ontsnapt aan de achtervolging door een gemene groep jiu-jitsu-vechters. Een conventionele vechtsportfilm, gemaakt op het hoogtepunt van het genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miwa Takada op televisie komt.

Reageer