Francesca Prandi

Acteur

Francesca Prandi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Os quatro elementos IV: O agua - O último mergulho

1992 | Drama

Portugal 1992. Drama van João César Monteiro. Met o.a. Fabienne Babe, Henrique Canto e Castro, Francesca Prandi, Rita Blanco en Dinis Neto Jorge.

Samuel (Jorge) staat op het punt in de rivier te springen. Een andere zelfmoordkandidaat, de schipper Eloi (Canto e Castro), houdt hem tegen. Waarom eenzaam sterven? Alvorens hun wanhoopsdaad te plegen besluiten ze nog eens lekker te genieten van het nachtleven van Lissabon. Ze leren drie hoertjes kennen, de stomme Esperan[KA10]ca (Babe), Rosa (Prandi) en Ivone (Blanco). Tussen Samuel en Esperança groeit iets moois, terwijl Eloi er niet in slaagt echt contact te maken. Een lege film die voor het grootste gedeelte bestaat uit beelden van het nachtleven, zonder dialogen. Het was de bedoeling hiervan een poëtisch geheel te maken, maar daarvoor zijn de personages te onbelangrijk en voelt de kijker zich te weinig betrokken bij hun belevenissen. Het scenario van Monteiro slaat geen ogenblik aan. Zelfs de fotografie van Dominique Chapuis is koud en afstandelijk.

Viaggio a Galatina

1990 | Drama

Italië 1990. Drama van Gabriella Rosaleva. Met o.a. Francesca Prandi, Aleksander Dubin, Dario Parisini, Lou Castel en Achille Bruni.

Het verhaal speelt rond 1600 en gaat over Anna, die door de zuid Italiaanse provincie Puglia trekt op een pelgrimstocht naar San Paolo di Galatina waar ze deelneemt aan een ceremonie. Ze danst drie dagen en drie nachten om zich te louteren. Tijdens haar reis komt ze vreemde en extravagante mensen tegen. Op een van hen, Antonio, een werkzoekende arbeider, wordt zij verliefd. Goede rolbezetting, sensuele dansscenes en prachtige opnamen op locatie.

Amori in corso

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Giuseppe Bertolucci. Met o.a. Francesca Prandi, Stella Vordemann en Amanda Sandrelli.

Een eenvoudig, gevoelig drama over twee meisjes in een verlaten landhuis die hun examen moeten voorbereiden maar inplaats daarvan praten, rotzooien, ruziën en studeren in een sentimentele roes. Een zekere Cesare, vriendje van één van de meisjes, speelt de hoofdrol in hun gesprekken. Dan komt er een derde meisje, een heel ander type, vol angsten en geheimen - een tragi-komische bagage. De situatie wordt ingewikkeld, maar ze leren elkaar en hun eigen gevoelens beter kennen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francesca Prandi op televisie komt.

Reageer