Mars

Acteur

Mars is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Top Squad

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Jackie Chan en Chin Sing Wai. Met o.a. Cynthia Rothrock, Sibelle Hu, Regina Kent, Vanessa Chan en Ann Bridgewater.

Chan blijft het maar proberen als producer van oosters getinte gevechtsfilms. Rothrock heeft als martial arts-experte het commando over een speciale politie-eenheid bestaande uit katjes die je liefst niet zonder handschoenen aanpakt en die een geheime misdaad-organisatie oprollen. Pats. Boem. Aaaa. Iiiiii. Hoooo. Scenario van Cheng Kam Fu en Kwong Man Wai. Het camerawerk is van Lau Wai Keung en Au Kam Hung.

Project A, Part II

1987 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1987. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, David Lam, Maggie Cheung, Rosamund Kwan en Sam Lui.

Jackie Chan als inspekteur Dragon Ma moet een einde maken aan corruptie binnen de politie van Hongkong en wordt daarbij geconfronteerd met list en bedrog. Hij raakt in de gevangenis, maar weet tijdig te vluchten. Kung-fu, actie, acrobatiek, gooi - en smijtwerk, etc., flitsen in rap tempo over het scherm. Gesitueerd rond 1900. Ook bekend als PROJECT B.

Long Xiao Ye

1982 | Komedie, Actiefilm

Hongkong SAR van China/China 1982. Komedie van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, Mars, Chen Hui-min, Sidney Yim en Hong-Yip Cheng.

Onverlaten willen de kunstschatten van het Hemelse Rijk aan het westen verkwanselen, maar held-tegen-wil-en-dank Chan steekt daar een stokje voor. Een mengeling van kung-fu, actie en komedie met Chan in de hoofdrol, die regisseerde. De in Peking geschoolde Chan is Bruce Lee's vrolijke tegenpool. Mag niet gemist worden dooor genre-fanaten. Ook bekend als DRAGON FIST en YOUNG MASTER IN LOVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mars op televisie komt.

Reageer