Hristo Hristov

Regisseur

Hristo Hristov is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Harakteristika

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Hristo Hristov. Met o.a. Ivailo Geraskov, Atanas Atanassov, Itzak Fintsi, Georgi Kaloyanchev en Vassil Mihailov.

Iemand voorziet zichzelf van de referenties die nodig zijn om een baan in het buitenland te krijgen. Dit veroorzaakt een aantal vragen en leidt tot de ineenstorting van visies en principes, tot overdenkingen van belangrijke morele zaken en geeft de mogelijkheden om een aantal van de diepe schuilhoeken van de menselijke natuur te onderzoeken. USA-titel: REFERENCE.

Sabesednik po zhelaniye

1984 | Drama

Bulgarije 1984. Drama van Hristo Hristov. Met o.a. Vasil Mihailov, Lilyana Kovacheva, Konstantin Kotsev, Vulcho Kamarashev en Ivan Kondov.

Een beroemd acteur ontdekt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. Hij voelt de drang om intensiever te leven en verrast zijn niets vermoedende vrienden met zijn rustige zelfverzekerdheid. Regisseur Hristov heeft hem op het toneel geregisseerd in de rol van 'Bai Ganyo', een nationale figuur die bepaalde aspecten van de Bulgaarse mentaliteit hekelt. Een intelligente en vaak ontroerende film met een sterke rol van Vasil Mihailov. Ook bekend als QUESTION TIME.

Barierata

1979 | Drama

Bulgarije 1979. Drama van Hristo Hristov. Met o.a. Innokenti Smoktoenovsky, Vanya Tsvetkova en Maria Dimcheva.

Veelgeprezen film, waarin een componist tevergeefs probeert de barri[KA2]ere te overwinnen tussen het re[KA3]ele en het irre[KA3]ele met behulp van een toevallig ontmoete vrouw die beschikt over buitengewone begaafdheden. De bekende Russische acteur Smoktoenovsky (Hamlet) en de fragile, sensibele Tsvetkova leveren goed spel in een film die ondanks het zweverig lijkende verhaal een vaste ondergrond heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hristo Hristov op televisie komt.

Reageer