Donald G. Jackson is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Return to Frogtown

1993 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Donald G. Jackson. Met o.a. Robert Z'Dar, Denise Duff, Brion James, Linda Singer en Don Stroud.

Dit vervolg op het onzinnige maar onderhoudende HELL COMES TO FROGTOWN (1987), ook van Jackson (en R.J. Kizer), is al even onzinnig, maar dit keer voornamelijk irritant. De ondernemende held Sam Hell - dit keer zonder noemenswaardig enthousiasme gespeeld door Z`Dar - heeft zich aangesloten bij een eskadron vliegende wetshandhavers (hun kostuums lijken geïnspireerd op die van de titelpersonage uit ROCKET MAN uit oude Amerikaanse strips) die in de moerassen patrouilleren. Gemuteerde kikkers bedreigen het menselijk ras met een formule die de mensen in gehersenspoelde menselijke kikvorsen zou moeten veranderen, maar dankzij het geringe make-up budget beperkt dat zich tot wat groene gezichtsverf. De kikkers nemen Hell gevangen. Hij ontsnapt. Ze nemen Hell opnieuw gevangen. En zo gaat het door tot de film is afgelopen. Het scenario is van regisseur Jackson; het camerawerk eveneens. Ook bekend als FROGTOWN II.

I Like to Hurt People

1985 | Sportfilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Sportfilm van Donald G. Jackson. Met o.a. Abdullah the Butcher, Denny Alberts, André the Giant, Little Atlas en Ox Baker.

VV.

The Demon Lover

1976 | Horror

Verenigde Staten 1976. Horror van Donald G. Jackson en Jerry Younkins. Met o.a. Christmas Robbins, Val Mayerick, Gunnar Hansen, Tom Hutton en Dave Howard.

De leider van een satanistische sekte neemt wraak op zijn volgelingen, die hem in de steek lieten door een duivels wezen op hen af te sturen. Goedkoop gemaakt en niet zo best geacteerd, maar de dialogen bevatten enkele aardige fragmenten.