Pietro De Vico

Acteur

Pietro De Vico is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ladri di futuro

1990 | Drama

Italië 1990. Drama van Enzo De Caro. Met o.a. Roberto De Francesco, Ninni Bruschetta, Pietro De Vico, Angelo Orlando en Iaia Forte.

Met zijn scènes uit het dagelijks leven laat regisseur De Caro zien hoezeer hij wordt geobsedeerd door de voortsnellende tijd. Dagen en nachten rijgen zich aaneen en we zijn getuige van het doen en laten van de bewoners van een flatgebouw. Twee acteurs filosoferen over de mogelijkheden van een snel bestaan. Een oude professor maakt zich zorgen over de milieuvervuiling. Vier mannen doen niets anders dan kaartspelen, al kankerend op de regering. Een gepensioneerde man denkt aan zelfmoord, tot hij verliefd wordt op een stem aan de telefoon. Een arme fotograaf wil trouwen met een meisje dat hem niet ziet zitten. In deze merkwaardige film zitten momenten van wonderlijke spanning, snelle grappen, aardige maar ook zouteloze dialogen, en veel verwijzingen naar herkenbare situaties.

Che fine ha fatto Totò baby?

1964 | Komedie

Italië 1964. Komedie van Ottavio Alessi. Met o.a. Totò, Pietro De Vico, Mischa Auer en Ivy Holzer.

Parodie op WHATEVER HAPPENED TO BABY JANE? van Robert Aldrich uit 1962. Een van de laatste films van Totò. Hij en De Vico zijn twee broers, die met list en bedrog de eindjes aan elkaar weten te knopen. In gestolen bagage vinden ze een lijk, en ze besluiten het belastende pakket te dumpen op het platteland. Dit is zeker niet Totò's beste film. Hij lijkt wat vermoeid. Totò stierf in 1967, op 69-jarige leeftijd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pietro De Vico op televisie komt.

Reageer