James Seale

Regisseur, Scenarist, Producer, Editor

James Seale is regisseur, scenarist, producer en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Throttle

2005 |

Verenigde Staten 2005. James Seale. Met o.a. Jefferson Arca, Adrian Paul, Grayson McCouch en Amy Locane.

Beursmakelaar Tom Weaver heeft een dubieuze deal afgesloten, maar krijgt last van zijn geweten en gaat terug 's nachts terug naar kantoor om de deal ongedaan te maken. Als hij vervolgens met de auto naar huis wil, blijkt de garage hermetisch afgesloten.

Momentum

2003 | Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten/Duitsland 2003. Sciencefiction van James Seale. Met o.a. Louis Gossett jr, Teri Hatcher, Grayson McCouch, Michael Massee en Carmen Argenziano.

Een groep telekinetisch begaafden wordt stiekem door een geheime dienst opgeleid om te leren moorden, maar het project wordt stopgezet. Als de groep later toch weer opduikt, waarbij ze hun krachten gebruiken voor criminele doeleinden, vindt ex-FBI agent Raymond Addison (Gossett jr) een telekineet (McCouch) die een rustig bestaan leidt als docent, en dwingt hem te infiltreren bij z'n soortgenoten. Ook FBI-agente Jordan Ripps (Hatcher) speurt naar de criminelen. Het aardige uitgangspunt wordt maar matig uitgewerkt in deze science fiction, die alleen voor verstokte fans van het genre interessant is.

Asylum

1996 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 1996. Thriller van James Seale. Met o.a. Robert Patrick, Malcolm McDowell, Sarah Douglas, Jason Schombing en Deborah Worthing.

Nick Tordone heeft zich als detective gespecialiseerd in het surveilleren en is een expert in het oplossen van geheimen. Door het slopende undercoverwerk wordt echter zijn geestelijk evenwicht ondermijnd. De enige die hem op de been houdt en aan wie hij zijn diepste geheimen toevertrouwt, is zijn psychiater Frank Meyers. Wanneer deze op een dag zelfmoord pleegt, kan Nick dat nauwelijks geloven. Om de ware toedracht te achterhalen, gaat hij undercover in de psychiatrische instelling waar Frank werkte. Nick ontdekt al snel dat binnen deze muren niets is zoals het eruit ziet en dat de gebruikelijke verdachten allesbehalve gebruikelijk zijn

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Seale op televisie komt.

Reageer