Tempestt Bledsoe

Acteur

Tempestt Bledsoe is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Husband for Hire

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van Kris Isacsson. Met o.a. Nadine Velazquez, Mark Consuelos, Luce Rains en Tempestt Bledsoe.

Om in aanmerking te komen voor een erfenis, moet de beeldschone erfgename Lola getrouwd zijn voordat zij 25 jaar is. En dat lijkt een probleem te worden als zij haar verloofde betrapt met een andere vrouw. Zij heeft namelijk nog maar twee dagen de tijd om een nieuwe bruidegom te vinden. Een ruige muzikant die bereid is om tegen betaling met haar te trouwen, moet vervolgens in een mum van tijd worden omgetoverd tot de perfecte schoonzoon.

The Expendables

2001 | Actiefilm

Verenigde Staten 2001. Actiefilm van Janet Meyers. Met o.a. Brett Cullen, Robin Givens, Idalis Deleon, Tempestt Bledsoe en Jenica Bergere.

Een groep vrouwelijke gevangenen wordt op een missie gestuurd om een vrouw uit een Cubaanse gevangenis te bevrijden

Dream Date

1989 | Drama, Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1989. Drama van Anson Williams. Met o.a. Tempestt Bledsoe, Clifton Davis, Kadeem Hardison, Brandon Maggart en Ann Marie Johnson.

Romantische misser over een tiener die haar eerste afspraakje heeft, en haar overdreven beschermende vader, die het nodig vindt het koppeltje te bespioneren. Een hele optocht van beroemde tv- acteurs paradeert in deze film voorbij.

Dance 'Til Dawn

1988 | Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van Paul Schneider. Met o.a. Tempestt Bledsoe, Alyssa Milano, Brian Bloom, Tracy Gold en Mary Frann.

Tijdens een schoolbal moeten een stel tieners (bekend van de tv) het opnemen tegen hun lankmoedige ouders (eveneens bekend van de tv).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tempestt Bledsoe op televisie komt.

Reageer