Charles Hutchison

Regisseur, Acteur

Charles Hutchison is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Riddle Ranch

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Charles Hutchison. Met o.a. David Worth, June Marlowe, Baby Charlene Barry, Julian Rivero en Richard Cramer.

Dit is een slechte western rond een paard, Black King, dat een menselijk brein zou hebben. L.V. Jefferson schreef het script voor producent Mitchell Leichter, en Robert Doran deed het matige camerawerk. Goedkope produktie, die waarschijnlijk al in 1935 is gemaakt.

Desert Guns

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Charles Hutchison. Met o.a. Conway Tearle, Margaret Morris, Charles K. French, Budd Buster en William Gould.

Oudgediende Jacques Jaccard schreef het scenario voor deze matige western, waarin Conway Tearle moet zorgen voor rust en orde in het rumoerige wilde westen. Henry Cruze deed het camerawerk en hoefde er niet trots op te zijn.

On Probation

1935 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1935. Misdaad van Charles Hutchison. Met o.a. Monte Blue, Barbara Bedford, Edward J. Le Saint en Lucile Browne.

Wilbur Crane, een specialist in het genre, schreef het verhaal voor deze goedkope misdaadfilm, uitgebracht door de Peerless-studio's; het beste aan de film is nog de goede bezetting. Afgezien daarvan komt hij niet boven het grauwe peloton uit.

Speed

1922 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1922. Avonturenfilm van George B. Seitz. Met o.a. Charles Hutchison, Lucy Fox, John Webb Dillon, Harry Semels en Cecile Bonnel.

Serial in vijftien hoofdstukken. Hutchison wordt vals beschuldigd van diefstal en poging tot moord. Een man die de benen heeft genomen naar Zuid-Amerika kan hem ontlasten. Dus trotseren we alle gevaren, vechten we met krokodillen en belanden we van het ene avontuur in het andere om de man op te sporen.

Hurricane Hutch

1921 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1921. Avonturenfilm van George B. Seitz. Met o.a. Charles Hutchison, Lucy Fox, Warner Oland, Diana Deer en Ann Hastings.

Dit is een serial in vijftien hoofdstukken, waarin alles om papier draait, en wel om een formule om papier uit zeewier te maken. Hutchison had alle mogelijkheden zich in stunts uit te leven in deze zeer onderhoudende Pathé-serial.

Double Adventure

1921 | Mysterie

Verenigde Staten 1921. Mysterie van W.S. Van Dyke. Met o.a. Charles Hutchison, Josie Sedgwick, Ruth Langston, Carl Stockdale en S.E. Jennings.

Serial in vijftien hoofdstukken van Pathé. De journalist Hutchison is een misdadiger op het spoor die bekend staat als Painter Paul. Hij hoort van een complot tegen Sedgwick, de achternicht van een miljonair. Als hij haar wil waarschuwen vindt hij het lijk van de miljonair.

The Great Gamble

1919 | Drama

Verenigde Staten 1919. Drama van Joseph A. Golden. Met o.a. Anna Luther, Charles Hutchison, Richard Neill, Warren Cook en Billy Moran.

Serial in vijftien hoofdstukken. Luther (haar naam wordt ook wel Ann geschreven, de actrice speelde meerdere serials) speelt een dubbelrol als tweelingzusters. Bij de dood van de moeder werd een van de twee door een avonturier ontvoerd en grootgebracht. De ander is opgegroeid in weelde. Op een dag wil de avonturier de zusters verwisselen om in het bezit van het kapitaal te komen. Golden schreef zelf het verhaal en produceerde ook nog.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Hutchison op televisie komt.

Reageer