Veronica Carothers

Acteur

Veronica Carothers is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Midnight Healing

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Davin Palmer. Met o.a. Veronica Carothers, Elke Jeinsen, Tommy Jake, Christopher M. Dukes en Eddie Jackson.

Het scenario van Chuck Atkins is net zoiets als een borduurschilderij met nummertjes. Iedereen had het kunnen bedenken en er zijn duizenden exemplaren geproduceerd voor fantasieloze mensen die hun tijd willen verdrijven. Het is een raadsel hoe Sara Mathis (Carothers) aan haar dokterstitel is gekomen, want ze heeft uiterlijk veel meer talent dan innerlijk. Ook is het een raadsel dat ze seksuologe is. Minder verbazingwekkend is het feit dat ze door haar man verwaarloosd wordt (dat doen uitgekeken hard werkende echtgenoten altijd) en nog minder verbazingwekkend is dat ze zich inlaat met een engerd (de drang om te experimenteren), met wie ze aanvankelijk tot ongekende hoogtepunten komt. Sarah heeft echter een groot hart: ze laat haar omgeving meegenieten, net als de kijker die als een voyeur mag loeren naar al haar belevenissen. Wij houden het voor gezien en raden aan om dit videootje gewoon over te slaan. Het camerawerk is van Larry Richards.

Fatal Skies

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Thomas E. Dugan. Met o.a. J. Michael Esposito, Veronica Carothers, Timothy Leary, Tim Burke en Maureen Burns.

Leary, een beroemdheid uit het hippie-tijdperk, maakte hiermee zijn filmdebuut als een schurk die giftig afval wil dumpen, maar daarbij gehinderd wordt door heldhaftige parachutisten. De luchtopnamen duren velen te kort. Onbenullige aardse confrontaties compromitteren het merendeel van de plot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Veronica Carothers op televisie komt.

Reageer