Saul Williams

Acteur

Saul Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Aujourd'hui

2012 | Drama

Frankrijk/Senegal 2012. Drama van Alain Gomis. Met o.a. Saul Williams, Djolof Mbengue en Anisia Uzeyman.

Alain Gomis' 'Vandaag' is een geleefd leven in een dag, poëtisch gevisualiseerd in het laatste etmaal van de op het eerste oog kerngezonde Satché (Williams) in Senegal. Waarom hij zal sterven blijft onbelicht. Zoals de traditie voorschrijft ontwaakt hij bij zijn moeder (geboorte), verlaat het ouderlijk huis, ontmoet oude vrienden en voormalige vriendinnen, en komt uiteindelijk uit bij vrouw en kinderen. De kijker die zich kan overgeven aan het onbestemde, zal uit Aujourd'hui talloze levenswijsheden destilleren. De rest moet het doen met de zalvend kalme beelden.

K-PAX

2001 | Sciencefiction, Fantasy, Drama, Mysterie, Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2001. Sciencefiction van Iain Softley. Met o.a. Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack, Alfre Woodard en David Patrick Kelly.

In films die zich afspelen in psychiatrische instellingen hoort de hoofdpersoon er meestal niet thuis. Zo ook Prot (Spacey) die beweert afkomstig te zijn van de planeet K-PAX. Voor het overige blijkt hij de meest wijze van het stel, maar niemand gelooft hem. Is hij Christus? Naar Kevin Spacey (L.A. Confidential, American Beauty, The Life of David Gale) is het ook deze keer geboeid kijken. Jeff Bridges, die zelf in Starman (1984) een extraterrestrial in menselijke verschijning speelde, is de arts die door zijn komst nieuwe inzichten krijgt in werk en leven.

Slam

1998 | Drama

Verenigde Staten 1998. Drama van Marc Levin. Met o.a. Saul Williams, Sonja Sohn, Bonz Malone en Beau Sia.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Saul Williams op televisie komt.

Reageer