Alejandro Ciangherotti is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Dos años de vacaciones

1961 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1961. Familiefilm van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Pablito Calvo, Alejandro Ciangherotti, José Ignacio Corrales en Antonio Vela.

Veertien kinderen worden beloond met een zeereisje. Zodra ze aan boord zijn, gooit een van hen de trossen los, waarna blijkt dat zij de enigen op het schip zijn. Zo varen zij een hele reeks avonturen tegemoet. Een bewerking van de roman van Jules Verne, met een decadente rol van Calvo, ooit het wonderkind van de Spaanse cinema.

La Sombra en defensa de la juventud

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Alejandro Ciangherotti, Maricruz Olivier, Fernando 'Mantequilla' Soto en Germán Robles.

De gemaskerde 'La Sombra' ontmaskert de eigenaar van een biljart, die verantwoordelijk is voor de jeugdcriminaliteit in de buurt. Het zal duidelijk zijn dat het hier een onuitstaanbaar moralistisch produkt betreft.

Pablo y Carolina

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. Pedro Infante, Irasema Dilián, Alejandro Ciangherotti en Eduardo Alcaraz.

Om een misverstand uit de wereld te helpen moet een vrouw zich als man verkleden. Een smakeloze komedie met de onvermijdelijke homoseksuele ondertoon. Staat stijf van ontstellende regiefouten.

Necesita un marido

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. María Antonieta Pons, Abel Salazar, Domingo Soler en Alejandro Ciangherotti.

Een meisje is in de steek gelaten door haar vriend, en laat een inbreker die rol maar op zich nemen. Een lamentabele versie van het werk Un marido a precio fijo van Luisa María Linares.

Mujeres en mi vida

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Fernando A. Rivero. Met o.a. Agustín Lara, Emilia Guiú, Rubén Rojo en Alejandro Ciangherotti.

Een dronken componist vertelt in een café zijn leven aan een stel andere dronkelappen. Overgevoelig.

Bohemios

1934 | Drama

Mexico 1934. Drama van Rafael E. Portas. Met o.a. Julián Soler, Amelia de Ilisa, Alejandro Ciangherotti en Luis G. Roldán.

Een in ongenade gevallen schilder en pianiste leren elkaar kennen en worden verliefd op elkaar. Ze gaan samenwonen en als het succes hen toelacht, begint de ellende. Onbetekenend melodrama.