Ettore Fizzarotti

Regisseur

Ettore Fizzarotti is regisseur.
Er zijn 11 films gevonden.

Mezzanotte d'amore

1970 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1970. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Romina Power, Al Bano, Nino Taranto, Stelvio Rossi en Bice Valori.

Een van de vele Power/Bano musicals, een situatie-komedie waarin ook Nino Taranto niet ontbreekt. Power heeft intussen ook leren zingen. Het verhaal is eenvoudig, voorspelbaar en eind- goed-al-goed. Onbegrip over een ongewild geval van bigamie: een weduwe trouwt met een antiekhandelaar maar tijdens de huwelijksnacht komt de doodgewaande, vroegere echtgenoot terug en deze maakt het zichzelf gemakkelijk in het huis van de pasgehuwden.

Angeli senza Paradiso

1970 | Romantiek, Muziek

Italië 1970. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Romina Power, Al Bano, Caterina Boratto, Carlo Taranto en Kitty Courbois.

Het meest sentimentele liefdesverhaal ooit door Power en Bano verfilmd. Een jonge gravin offert haar liefde op in ruil voor het niet doorgaan van een duel, dat de jonge Schubert (Bano) moet aangaan. Het geheel werd verfilmd in kostuums van die tijd.

Il suo nome è Donna Rosa

1969 | Muziek, Romantiek

Italië 1969. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Romina Power, Al Bano, Dolores Palumbo en Pippo Baudo.

Weer zo`n sentimentele, romantische film met Power (dochter van Tyrone Power) en zanger Bano, ook in het dagelijks leven een paar. Zij maakten tussen 1965 en 1975 een hele serie films waarin zij samen optraden, bijna allemaal volgens dezelfde formule en allemaal met een gelukkig einde. Ditmaal betreft het de tegenstrijdige liefde tussen een eenvoudige jonge zeeman en een meisje-van-goeden-huize. Een zeer voorspelbaar verhaal met liedjes gezongen door Bano.

Chimera

1968 | Muziek, Familiefilm

Italië 1968. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian, Nino Taranto, Gino Bramieri en Katya Moguy.

Een bekende zanger, met verlof uit militaire dienst, vrouwtje zwanger, krijgt zijn nieuwe plaat niet op de rails en heeft geldzorgen. Zoekend naar een uitweg overweegt hij in te gaan op het aanbod van een miljonair uit Rio de Janeiro, die hem wil engageren voor een tournee door Brazilië. Een film voor positivo's, vol mensen van goede wil en met een happy ending. De laatste in de reeks door Fizzarotti geregisseerde films die Morandi maakte met zijn toenmalige echtgenote Laura Efrikian.

Perdono

1966 | Muziek, Romantiek

Italië 1966. Muziek van Ettore Fizzarotti en Caselli. Met o.a. Caterina Fabrizio, Moroni, Nino Taranto, Laura Efrikian en Gabriele Antonini.

Dit vervolg op NESSUNO MI PU[KA2]O GIUDICARE gaat weer over Marina (Caselli) en Laura (Efrikian), de verkoopsters uit het Milanese warenhuis Standa. De directiesecretaresse is met vakantie en Laura vervangt haar tijdelijk. Door het vele overwerk heeft ze weinig tijd voor haar verloofde (Moroni). Haar nichtje Marina compenseert dat en al gauw wordt het iets moois tussen die twee. De zangcarrière van Marina komt van de grond en ze zegt haar baan bij de winkel op. Ze maakt ook, uit schuldgevoel, een einde aan de verhouding met Laura's verloofde en Laura krijgt haar verloofde weer terug. Aardig om Caselli te horen met het nummer Tutto Nero, de Italiaanse versie van Paint It Black van de Rolling Stones.

Nessuno mi può giudicare

1966 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1966. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Laura Efrikian, Caterina Caselli, Fabrizio Moroni, Nino Taranto en Gino Bramieri.

Een niet opzienbarende romantische komedie met een paar bekende Italiaanse liedjes uit die periode, gezongen door Caselli. Het gaat over twee verkoopsters, Marina (Caselli) en haar nichtje Laura (Efrikian), in een groot warenhuis. De moeilijkheden beginnen als Laura verliefd wordt op de nieuwe liftboy. De chef van het warenhuis, die een oogje heeft op Laura, wordt er jaloers van.

Nessuno mi puo giudicare

1966 | Musical

1966. Musical van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Caterina Casselli, Fabrizio Moroni en Laura Efrikian.

Een niet opzienbarende romantische komedie met een paar bekende Italiaanse liedjes uit die periode, gezongen door Caselli. Het gaat over twee verkoopsters, Marina (Caselli) en haar nichtje Laura (Efrikian), in een groot warenhuis. De moeilijkheden beginnen als Laura verliefd wordt op de nieuwe liftboy. De chef van het warenhuis, die een oogje heeft op Laura, wordt er jaloers van.

Mi verdrai tornare

1966 | Romantiek, Muziek

Italië 1966. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Nono Taranto en Elisabetta Wu.

Sentimentele, romantische film waarin de soundtrack wordt volgezongen door Morandi. Zeekadet wordt verliefd op Japanse prinses, maar hun verhouding wordt bemoeilijkt door culturele barrières en klasseverschil. Daar moeten ze mee zien te leven.

Se non avessi più te

1965 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1965. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian, Nino Taranto en Gino Bramieri.

Derde en laatste deel van een trilogie, vervolg op IN GINOCCHIO DA TE uit 1964 en NON SON DEGNO DI TE uit 1965, met dezelfde regisseur en cast. Deze keer wil onze jonge dienstplichtige zanger trouwen met zijn verloofde, alle militaire voorschriften ten spijt. Maar een paar mensen geven ruchtbaarheid aan het plan, wat roet in het eten dreigt te gooien.

Non son degno di te

1965 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1965. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Vervolg op IN GINOCCHIO DA TE uit 1964, eveneens onder regie van Fizzarotti en met dezelfde cast. Deze keer is onze jonge dienstplichtige zanger ervan overtuigd dat zijn verloofde hem heeft bedrogen met een andere man, maar gaandeweg begint hij zijn ongelijk in te zien.

In ginocchio da te

1964 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1964. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Een jonge zanger moet in militaire dienst, waar hij verliefd wordt op de dochter van een officier. Hun geluk wordt bedreigd door de aanwezigheid van een ander meisje. Het zijn bijna allemaal aardige mensen in deze luchtige komedie, waarin de populaire Morandi niet alleen onder de douche, maar ook op allerlei andere locaties in zingen uitbarst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ettore Fizzarotti op televisie komt.

Reageer