Danilo Micheli

Acteur

Danilo Micheli is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Love, Lust & Extasy

1984 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1984. Erotiek van Ila Milonako. Met o.a. Massimo Sadurny, Danilo Micheli, Mireille Damien en Ajita Wilson.

Het huwelijk van Harry Wallis en zijn vrouw Tara is vanaf het begin onbevredigend voor beiden. Ondanks al zijn rijkdom kan Harry zijn vrouw niet datgene geven waarnaar zij het meeste verlangt: seksuele bevrediging. Hij vreest dan ook het ergste wanneer een jonge schilder naar het huis komt om een portret van Tara te schilderen. Tussen Tara en de jonge man ontstaat een gepassioneerde verhouding en vertwijfeld rent Harry het huis uit en krijgt kort daarna een ongeluk dat hij ternauwernood overleeft. Ondertussen blijkt Harry's secretaresse en vertrouwelinge Teresa ook een oogje te hebben op schilder Alex, die zich gevleid voelt door alle aandacht. Harry laat het er niet bij zitten en huurt een privédetective in die compromitterende plaatjes schiet van Tara en haar minnaar. Hij chanteert haar met de foto's in ruil voor geld en haar lichaam. Dit heeft echter verstrekkende gevolgen

Love, Lust & Ecstasy

1980 | Erotiek, Mysterie

Griekenland 1980. Erotiek van Ilia Milonako. Met o.a. Ajita Wilson, Mireille Damien, Danilo Micheli, Massimo Sadurny en Stratos Zamidis.

De aan de rolstoel gekluisterde jaloerse echtgenoot, laat zijn vrouw door een privé-detective schaduwen, omdat zij een verhouding heeft met de portretschilder, die aan huis komt. De detective denkt er echter een slaatje uit te slaan door eerst de negatieven aan de vrouw te verkopen, maar zij wordt vermoord. Een sekswerkje gehuld in wat op een misdaadfilm moet lijken, waarin bovendien slecht wordt geacteerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danilo Micheli op televisie komt.

Reageer