Todd Berger

Scenarist, Cameraman

Todd Berger is scenarist en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

The Happytime Murders

2018 |

Verenigde Staten 2018. Brian Henson. Met o.a. Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph, Joel McHale en Brian Henson.

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet Detective Edwards noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf.

Chasing Christmas

2005 | Komedie

Verenigde Staten 2005. Komedie van Ron Oliver. Met o.a. Tom Arnold, Andrea Roth, Leslie Jordan, Jed Rees en Brittney Wilson.

Het ultieme kerstsprookje, Charles Dickens' A Christmas Carol, is al op zo veel verschillende manieren losjes bewerkt, dat deze hopeloos flauwe komedie er ook nog wel bij kan. Televisiester Tom Arnold speelt een bittere, alleenstaande man die niets met Kerst te maken wil hebben, omdat hij uitgerekend ooit op kerstavond zijn vrouw met een ander heeft betrapt. Zijn tienerdochter verlangt juist naar wat gezelligheid. Vanzelfsprekend krijgt deze Scrooge bezoek van drie geesten - vermomd als gewone mensen - die hem de cruciale lessen van het leven leren. Hooguit leuk voor vergevingsgezinde Arnold-fans.

Our Friends The Bankers

1997 | Documentaire, Drama

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1997. Documentaire van Peter Chappell.

De Wereldbank steunt jaarlijks een honderdtal projecten in een vijftigtal landen, meestal in Afrika. Hiermee is een kapitaal gemoeid van vele miljarden dollars. In de film staat Oeganda centraal, een van de armste landen ter wereld. Het is de bedoeling van de financiële instelling om het milieu te beschermen, de werkomstandigheden te verbeteren en de armoe te bekampen. In 1996 was de Wereldbank bereid om twintig procent van de schuld van Oeganda kwijt te schelden. Regisseur Chappell volgde gedurende veertien maanden de onderhandelingen tussen vertegenwoordigers van de Wereldbank, het Internationaal Muntfonds en de Oegandese regering. Hij geeft een duidelijk inzicht in de manier waarop de Wereldbank met deze arme landen onderhandelt over hun hoge schuldenlast. Hij is kritisch en scherp, maar deze bekroonde documentaire zal vooral interesse inboezemen van mensen die op de hoogte zijn van de internationale economische ontwikkelingen. Wie hier weinig over weet stapt met de ogen dicht een labyrinth binnen. De Engelse commentaar is van Chappell, terwijl de Franse geschreven werd door Marie-Pierre Müller en gesproken door Jean Bidou. Catherine Zins stond in voor de montage en Todd Berger verzorgde de fotografie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Todd Berger op televisie komt.

Reageer