Theodore Friebus

Acteur

Theodore Friebus is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Mystery of the Double Cross

1917 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1917. Avonturenfilm van William Parke. Met o.a. Mollie King, Leon Bary, Ralph Stuart, Gladden James en Theodore Friebus.

Serial in vijftien hoofdstukken. Bary kan alleen aan zijn erfenis komen indien hij trouwt met het meisje dat het teken draagt van het dubbele kruis. Hij denkt in King de juiste gevonden te hebben, maar er is al een minnaar en die doet alles om hem bij King weg te houden. Wel wordt hij steeds uit de brand geholpen door een onbekende gemaskerde. King en Bary krijgen elkaar, en zij draagt het teken op haar schouder. Bertram Millhauser schreef het scenario naar een verhaal van Gilson Willets. Fraser, die een jaar eerder zijn acteerdebuut maakte in de serial THE IRON CLAW, is de latere regisseur van talloze westerns.

Pearl of the Army

1916 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1916. Avonturenfilm van Edward José. Met o.a. Pearl White, Ralph Kellard, Theodore Friebus, Marie Wayne en W.T. Carleton.

Serial in vijftien hoofdstukken. Amerika maakte zich op voor WO I. En de populaire White kreeg een serial waar het patriottisme van af droop - maar spannend was het wel. Een duistere figuur, de Silent Menace, wil de defensieplannen voor het Panamakanaal stelen. White moet zorgen dat hij die niet in handen krijgt. Officier Friebus, de verloofde van White, wordt intussen van verraad beschuldigd. Zijn verloofde weet tijdig zijn onschuld te bewijzen. Ze krijgt een fantastisch eerbetoon van haar land en een militaire parade wordt te harer ere gehouden. De serial was zo populair dat hij tien jaar later opnieuw uitgebracht werd, maar dan in tien hoofdstukken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Theodore Friebus op televisie komt.

Reageer