Miguel Dedovich

Acteur

Miguel Dedovich is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

SuperClásico

2011 | Komedie

Denemarken 2011. Komedie van Ole Christian Madsen. Met o.a. Ole Christian Madsen, Paprika Steen, Anders W. Berthelsen, Sebastián Estevanez en Miguel Dedovich.

De Superclásico is een belangrijke voetbalwedstrijd tussen twee rivaliserende Argentijnse clubs. Om te kunnen genieten van deze Deense Oscarinzending is echter geen voetballiefde nodig; de sport dient slechts als decor. Een introverte Deense wijnverkoper reist zijn vrouw achterna, die in Argentinië een relatie is begonnen met een flamboyante stervoetballer, in de hoop haar voor zich terug te winnen. De resulterende culture clash levert onderkoelde, licht surreële humor op, die deze nogal zwalkende relatiekomedie voortdurend amusant houdt.

El evangelio segun San Marcos

1990 | Komedie

Spanje 1990. Komedie van Héctor Olivera en Hector Oliveira. Met o.a. Hugo Soto, Miguel Dedovich, Gustavo Garzon, Mirna Suárez en Marcalo Rodriguez.

Jeugdige landjonker Soto keert na zijn studie in de grote stad terug naar het familiebezit in de pampa's. Verlicht door de opleiding nodigt hij de landarbeiders aan zijn dis en leest ze voor uit de bijbel. De dagloners nemen het heilige woord letterlijk en Soto eindigt aan het kruis. Scenario van regisseur Olivera en gefotografeerd door Féliz Monti. Deel uit de zesdelige serie naar de verhalen van Jorge Luis Borges en samen met LA OTRA HISTORIA ROSENDO JUÁREZ geïncorporeerd in CUENTOS DE BORGES I.

La pelicula del rey

1986 | Historische film, Komedie

Argentinië/Liechtenstein 1986. Historische film van Carlos Sorin. Met o.a. Ulises Dumont, Julio Chávez, Villanueva Cosse, Ana Maria Giunta en Miguel Dedovich.

Het epos van het draaien van een film in Argentinië met de avonturen van de waanzinnig-megalomane Orélie Antoine de Tounnens, een Fransman, die er in 1861 in slaagde zich tot koning van Patagonië te laten kronen. De figuur van de maker van de film in de film versmelt geleidelijk aan met het personage van de gekke monarch. Debuutfilm van Sorin, een product van de Argentijnse underground-cinema, meteen goed voor een Zilveren Leeuw op het Festival van Venetië in 1986.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Dedovich op televisie komt.

Reageer