Robert East

Acteur

Robert East is acteur.
Er zijn 3 films en 1 serie gevonden.

Charles II: The Power & the Passion

2003 | Televisieserie, Biografie, Drama, Historische film, Romantiek

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2003. Televisieserie van Met o.a. Rufus Sewell, Rupert Graves, Charlie Creed-Miles, Christian Coulson en Shirley Henderson.

Over Karel de Tweede (1630-1685), de man die in 1664 het zompige stadje New Amsterdam van de Hollanders overnam. Macht staat centraal in een weelderig decor waarin de charismatische Black Boy (zijn moeder vond hem nogal donker) het trauma van de executie van zijn vader lijkt te verwerken door zich tegoed te doen aan ruim een dozijn vrouwen. De vermaarde digitale whizzkids van de BBC deden onder andere de Londense brand terwijl de ambachtslieden met de hand een oude Daewoofabriek in Tsjechië omtoverden tot een paleis.

Unexplained Laughter

1989 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Drama van Gareth Davies. Met o.a. Diana Rigg, Elaine Paige, Joanna David, Jon Finch en Robert Gwilyn.

Een journaliste gaat, als ze het heeft uitgemaakt met haar vriend, naar haar buitenhuisje in Wales, waar ze achtervolgd wordt door mysterieus gelach. Rigg doet het goed als de cynische journaliste, die haar buren net zo analyseert als haar eigen gevoelens. Naast haar Page als de van haar stuk gebrachte vriendin.

Elveszett illúziók

1982 | Drama

Hongarije 1982. Drama van Gyula Gazdag. Met o.a. Gábor Máté, Dorottya Udvaros, Robert East, Bogusław Li en Margittai.

Vrij naar een deel van het gelijknamige boek van Balzac - gesitueerd in het Boedapest van 1968 - wordt de opkomst en ondergang geschetst van een ambitieuze aspirant-schrijver uit de provincie. De intriges binnen (artistiek-)intellectuele kringen, politiek gemanoeuvreer, een noodlottige liefdesrelatie en de naïviteit van de hoofdrolspeler dragen ertoe bij dat deze uiteindelijk geen poot meer aan de grond krijgt. Welke illusies precies verloren gaan wordt niet duidelijk. Desalniettemin blijkt het onderwerp politiek gevoelig te zijn.

Brothers and Sisters

1979 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1979. Misdaad van Richard Woolley. Met o.a. Carolyn Pickles, Sam Dale, Robert East, Elizabeth Bennett en Jenifer Armitage.

Wie heeft de prostituée vermoord? Die vraag blijft onbeantwoord in deze sociale thriller die tot het einde spannend blijft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert East op televisie komt.

Reageer