Henning Schellerup

Regisseur

Henning Schellerup is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Adventures of Nellie Bly

1981 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Henning Schellerup. Met o.a. Linda Purl, Gene Barry, John Randolph, Raymond Buktenica en J.D. Cannon.

Bliksemse journaliste, geknipt voor dit fantasierijke stripachtige avontuur (en met lef gespeeld door Purl) stelt corruptie, onmenselijke uitbuiting van arbeiders en geweld binnen krankzinnigengesticht aan de kaak, zonder dat haar een haar wordt gekrenkt.

The Legend of Sleepy Hollow

1980 | Familiefilm

Verenigde Staten 1980. Familiefilm van Henning Schellerup en Henning Shellerup. Met o.a. Jeff Goldblum, Dick Butkus, Paul Sand, Meg Foster en James Griffith.

Een oppervlakkige bewerking van de klassieker van Washington Irving, luchthartig aangepakt door schrijvers Malvin Wald, Jack Jacobs en Tom Chapman. Werd voorgedragen voor een Emmy Award- nominatie als beste kinderprogramma, de allereerste keer dat een 'Classics Illustrated'-film daarvoor in aanmerking kwam.

The Time Machine

1978 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Henning Schellerup. Met o.a. John Beck, Priscilla Barnes, Andrew Duggan, Rosemary DeCamp en Jack Kruschen.

Een hedendaagse nieuwe versie van het klassieke verhaal van H.G. Wells die ditmaal een Kuifje-behandeling krijgt.

The Black Bunch

1972 | Actiefilm

Verenigde Staten 1972. Actiefilm van Henning Schellerup. Met o.a. Gladys Bunker, Betty Barton, Marshall Breedson, Yvonne en Evan Renshaw.

Vier mooie zwarte meiden overleven als bij wonder de afslachting van een dorp in het Afrikaanse Kasini en zweren zich te zullen wreken op de huurlingen die hiervoor verantwoordelijk waren. Ze herkennen hen als leden van een expeditie die de jungle ingestuurd is om te zoeken naar de verdwenen zoon van een Duitse miljardair. Het vervolg laat zich raden. Blacksploitation gemengd met revolutionaire thema's, met knappe, maar van acteertalent gespeende meiden, wier borsten dodelijker zijn dan hun wapens. Amateurfilmerij op zijn slechtst, waarnaast de latere RAMBO-films uitgelezen meesterwerken zijn. Actie, geweld en seks vormen de hoofdmoot in het scenario van Chester H. Carlfi. In beeld gebracht door Ward Williams. Op video uitgebracht als JUNGLE SEX.

The Black Alley Cats

1972 | Misdaad, Erotiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Henning Schellerup. Met o.a. Sunshine Woods, Sandy Dempsey, Charlene Miles, Johnnie Rhodes en Eve Crawford.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henning Schellerup op televisie komt.

Reageer