Michelle Little

Acteur

Michelle Little is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Complex of Fear

1992 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1992. Thriller van Brian Grant. Met o.a. Hart Bochner, Joe Don Baker, Chelsea Field, Brett Cullen en Farrah Forke.

Een onbekende, gemaskerde boosdoener overvalt en verkracht vrouwen, die in een luxueus flatgebouw wonen. Aanvankelijk blijven opsporingspogingen van de politie vruchteloos. Langzaam maar zeker slaat de paniek toe en beginnen de bewoners elkaar te wantrouwen totdat commissaris Baker en smeris Bochner het geval klaren. Niet al te originele film. De nadruk wordt enigszins gelegd op het werk van de politie en de ontredderde toestand van de slachtoffers. Houdt echter de aandacht vast en laat de kijker lang in het ongewisse over de identiteit van de dader. Losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen. Scenario van Dyanne Asimow en Matt Dorf. Camerawerk van Nic Knowland.

Mystery Date

1991 | Mysterie, Komedie

Verenigde Staten 1991. Mysterie van Jonathan Wacks. Met o.a. Ethan Hawke, Teri Polo, Brian McNamara, Fisher Stevens en BD Wong.

Op het romantische vlak is Tom McHugh (Hawke) onbeholpen. Hij tracht een meisje - Geena Matthews (Polo) te versieren in de stijl van oudere broer van het machotype, maar hij raakt betrokken bij een moord. Het lijkt op een wie-is-de-dader maar is eigenlijk niet meer dan een (zwarte) komedie met kluchtige situaties. Scenario van Parker Bennett en Terry Runté.

The Return of the Shaggy Dog

1987 | Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Familiefilm van Stuart Gillard. Met o.a. Gary Kroeger, Todd Waring, Michelle Little, Cindy Morgan en Jane Carr.

Een lusteloos vervolg van Disney op de film uit 1959. Aan het bestaan van het andere vervolg voor de bioscoop THE SHAGGY D.A. wordt voorbijgegaan.

Return of the shaggy dog

1987 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1987. Avonturenfilm van Stuart Gillart. Met o.a. Michelle Little, Todd Waring en Gary Kroeger.

Een geheimzinnige zegelring verandert Wilby Daniels' in een hond. Kort voordat hij gaat trouwen verandert hij in ruwharige viervoeter. De cheffin van zijn broer zoekt een hond voor een reclamecampagne en is erg gecharmeerd van Wilby zonder dat zij weet wie het dier echt is

My Demon Lover

1987 | Horror, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1987. Horror van Charles Loventhal. Met o.a. Scott Valentine, Michelle Little, Arnold Johnson, Gina Gallego en Robert Trebor.

Een trendy griezelkomedie waarin Valentine in verschillende soorten monsters verandert als hij seksueel opgewonden raakt. Little, het progressieve meisje, probeert hem te redden. De acteurs, inclusief de schoonheid Gallego, hebben al die speciale effecten niet nodig.

Bluffing It

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van James Sadwith. Met o.a. Dennis Weaver, Janet Carroll, Michelle Little, Robert Sean Leonard en Cleavant Derricks.

Een hardwerkende arbeider leert te aanvaarden dat hij analfabeet is en zich bluffend door het leven heeft geslagen. Hetzelfde thema werd in 1981 door Johnny Cash behandeld in THE PRIDE OF JESSIE HALLAM.

Out of Bounds

1986 | Thriller, Familiefilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Thriller van Richard Tuggle. Met o.a. Anthony Michael Hall, Jenny Wright, Jeff Kober, Glynn Turman en Raymond J. Barry.

Een boerenjongen uit Iowa gaat naar L.A. en binnen 24 uur zit zowel de politie achter hem aan (voor moorden die hij niet gepleegd heeft) als een vuige drugshandelaar (wiens tas hij per ongeluk heeft meegenomen van het vliegveld). Als er een grens is aan onwaarschijnlijkheid, is die hier ruimschoots overschreden.

Appointment With Fear

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Ramzi Thomas. Met o.a. Michelle Little, Michael Wyle, Garrick Dowhen en Kerry Rensem.

Een geesteszieke voelt zich bezeten van een Egyptische god en begaat onmiddellijk een reeks misdaden. Grove, vulgaire film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michelle Little op televisie komt.

Reageer