Emmett Alston

Regisseur

Emmett Alston is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ninjas de guarderia

1993 |

Verenigde Staten 1993. Emmett Alston. Met o.a. Alan Godshaw, Steve Nelson en Douglas Ivan.

Little Ninjas

1990 | Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Steven Nelson, Bob Hunt, Jon Anzaldo, Alan Godshaw en Cynthia Cheston.

In deze goedkope rolprent, niet te verwarren met het veel betere THREE NINJAS (dat trouwens later uitkwam), krijgen drie jonge toeristen de schatkaart van een eilandstaatje onder hun hoede. De hebzuchtige dictator achtervolgt hen naar Amerika, maar maakt de fout hen in hun karatekamp in de Grand Canyon te overvallen. Hij krijgt zodoende een hele horde in de oosterse vechtsporten geschoolde jongetjes op zijn nek. Het geweld is pure slapstick; ernstiger schade wordt toegebracht aan het brein van de kijker, die al die idiote dialogen en grappen in deze rammelende produktie moet ondergaan. Het scenario is van producent Douglas Ivan. Camerawerk van Robert Ebinger.

Force of the Ninja

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Douglas Yamanaka, Patricia Ball, Ron Nix, John Hobson en Sarajane Hartling.

Een handvol misdadigers overvalt een militair konvooi waarbij een lid van de Japanse keizerlijke familie op vakantie in Amerika toevallig gevangen wordt genomen. In plaats van het gevraagde losgeld te betalen wordt een onverschrokken Japanse ninja-krijger naar Amerika gestuurd. Op locatie (in de bergketens van Arizona, de achterbuurten van Tokio en een authentiek Samuraikasteel) gefilmde actiescènes.

Demonwarp

1988 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Emmett Alston. Met o.a. David Michael O'Neill, George Kennedy, Hank Stratton, Jill Merin en Michelle Bauer.

Jonge mensen jagen in de bossen op een yeti-achtig wezen en stuiten op een onaardse kwade macht. Deze film, die fijner is afgewerkt dan veel andere horrorfilms, is ook stompzinniger. Het verhaal staat op naam van John Buechler, een kei in speciale effecten, die ook het afwijkende monsterkostuum ontwierp.

New Year's Evil

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Emmett Alston. Met o.a. Roz Kelly, Kip Niven, Chris Wallace, Grant Cramer en Louisa Moritz.

Een afgrijselijke thriller rond disc-jockey Kelly en moordenaar Niven. Weer zo'n onge√Įnspireerde HALLOWEEN- imitatie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emmett Alston op televisie komt.

Reageer