Antonia Dorian

Acteur

Antonia Dorian is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Midnight Healing

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Davin Palmer. Met o.a. Veronica Carothers, Elke Jeinsen, Tommy Jake, Christopher M. Dukes en Eddie Jackson.

Het scenario van Chuck Atkins is net zoiets als een borduurschilderij met nummertjes. Iedereen had het kunnen bedenken en er zijn duizenden exemplaren geproduceerd voor fantasieloze mensen die hun tijd willen verdrijven. Het is een raadsel hoe Sara Mathis (Carothers) aan haar dokterstitel is gekomen, want ze heeft uiterlijk veel meer talent dan innerlijk. Ook is het een raadsel dat ze seksuologe is. Minder verbazingwekkend is het feit dat ze door haar man verwaarloosd wordt (dat doen uitgekeken hard werkende echtgenoten altijd) en nog minder verbazingwekkend is dat ze zich inlaat met een engerd (de drang om te experimenteren), met wie ze aanvankelijk tot ongekende hoogtepunten komt. Sarah heeft echter een groot hart: ze laat haar omgeving meegenieten, net als de kijker die als een voyeur mag loeren naar al haar belevenissen. Wij houden het voor gezien en raden aan om dit videootje gewoon over te slaan. Het camerawerk is van Larry Richards.

Midnight Tease II

1997 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Thriller van Richard Styles. Met o.a. Kimberly Kelley, Jack Turturici, Julie K. Smith, Ross Hagen en Tane McClure.

In de Candy store wordt een beeldschone stripper op brute wijze vermoord. De minstens zo adembenemende zus van het slachtoffer, Amy Brennan, besluit ook om als stripper te gaan werken om zo achter de identiteit van de moordenaar te komen. Amy krijgt in het keiharde nachtleven veel steun van haar collega's in de Candy store. Als er plotseling nieuwe slachtoffers vallen komt Amy erachter dat zij in een dodelijke val verstrikt is geraakt. Steeds verder wordt zij meegetrokken in een strijd tegen een geobsedeerde moordenaar en moet zij alles op alles zetten om te overleven

Hard Bounty

1995 | Actiefilm, Western, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Jim Wynorski. Met o.a. Kelly Lebrock, Matt McCoy, Rochelle Swanson, Felicity Waterman en Kimberly Kelly.

Kanning (McCoy), een ex-premiejager, heeft al zijn geld gestoken in een ouderwetse saloon, inclusief het hoertje Donnie (LeBrock) en twee andere dames van lichte zeden. Als een zekere Carver (Terlesky) een van hen vermoordt, willen de overige twee zich wreken op de dader als de sheriff (Hagen) en Kanning niets doen. Hoewel Kanning het jagen op boeven zat was, gaat hij helpen als hij ziet dat Donnie wapens pakt en aanstalten maakt om uit te rijden. Een film die ondanks het predicaat actie, nauwelijks tempo ontwikkelt. Het scenario is van Karen Kelly. Het camerawerk is van Zoran Hochstätter.

Sorceress

1994 | Horror, Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1994. Horror van Jim Wynorski. Met o.a. Larry Poindexter, Julie Strain, Linda Blair, Edward Albert en Michael Parks.

Een hedendaags witchcraft-verhaal dat in de Amerikaanse voorstad speelt. De intrige is absoluut bijzaak en ondergeschikt aan al die heerlijke seks en dat gratuite bloot van weelderige dames. Dit rolprentje dat gemaakt voor het videocircuit, begint met de rondborstige Erica (Strain) die tovenarij gebruikt om zich te ontdoen van Howard Reynolds, de zakelijke compagnon van haar vriendje Larry. Ze 'ensceneert' een auto-ongeluk, maar dat mislukt.

Dinosaur Island

1994 | Horror, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Horror van Jim Wynorski en Fred Olen Ray. Met o.a. Ross Hagen, Richard Gabai, Peter Spellos, Tom Shell en Steve Barkett.

Hoe ver kan je gaan? Roger Corman heeft met deze produktie kennelijk een poging gedaan een antwoord te vinden op die vraag. Een vliegtuig vol soldaten stort neer op een eiland, bewoond door schaars geklede amazonen en de knulligste speciale effecten met dinosaurussen die je ooit gezien hebt. Om zich te bewijzen ten opzichte van de sexy dames bestrijden de heren het hoofd-reptiel, dat nog over was uit Cormans eerdere film CARNOSAUR, en dat er in het daglicht nog belachelijker uitziet. Mogelijk bedoeld als satire. Het script is van Bob Sheridan en Christopher Wooden en Gary Graver schoot de plaatjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonia Dorian op televisie komt.

Reageer