Chisako Hara

Acteur

Chisako Hara is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Jukusai no Chizo

1979 | Drama

Japan 1979. Drama van Mitsuo Yanagimachi. Met o.a. Yuji Honma, Keizo Kanie, Hideko Okiyama, Hatsuo Yamaya en Chisako Hara.

Een originele, provocerende film over een 19-jarige krantenbezorger die een schema bijhoudt van de huizen waar hij levert, waarop hij punten geeft aan de verschillende klanten, al naar gelang hun houding tegenover hem. Een en ander wordt een obsessie en hij begint hen anoniem op te bellen, dreigend een gasontploffing te regelen. Qua stijl doet de film denken aan Oshima, de meest westerse van de Japanse filmmakers, hoewel Yanagimachi eigenlijk nooit echt is doorgebroken in het westen. In dit geval zeker zeer ten onrechte. Ook bekend als A 19-YEAR- OLD'S PLAN.

Kamo

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Hideo Sekigawa. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Mako Midori, Reiko Ohara en Chisako Hara.

Een meisje besluit zich te wreken op de man die haar zwanger heeft gemaakt. Een ietwat erotisch getint moraliserend melodrama met de typische kenmerken van Japanse B-film uit de periode 1960- 1970.

Kawaita Hana

1965 | Thriller, Misdaad

Japan 1965. Thriller van Masahiro Shinoda. Met o.a. Ryo Ikebe, Mariko Kaga, Takashi Fujiki en Chisako Hara.

Een gangster verlaat de gevangenis en vindt de misdadigersbende waartoe hij behoorde, geheel veranderd terug; zij houden zich bezig met de opiumhandel. De zoveelste bewerking van een verhaal dat onafscheidelijk verbonden is met de Japanse politiefilm. Slechts van belang voor genre slaven die de volledigheid niet kunnen ontberen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chisako Hara op televisie komt.

Reageer