Joselito

Acteur

Joselito is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Prisionero en la ciudad

1969 | Misdaad

Spanje 1969. Misdaad van Antonio de Jaén. Met o.a. Joselito, Chonet Lauret, Manolo Zarzo en Roberto Camardiel.

Een jongen uit de provincie raakt verstrikt in een Madrileens misdadigersnet. De ondergang van Joselito, in een film die ter meerdere eer en glorie van zijn veronderstelde dramatische kwaliteiten door hemzelf geproduceerd werd.

El Falso heredero

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1966. Familiefilm van Miguel Morayta. Met o.a. Joselito, Miguel Angel Alvarez, Sara García en Angel Garasa.

Een straatrover wordt verliefd op een aristocrate. Deze co- productie met Mexico betekende het einde van Joselito.

La vida nueva de Pedrito de Andía

1965 | Drama

Spanje 1965. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Joselito, Karim Mossberg, Lina Rosales en Rafael Durán.

De ondergang van de rampzalige kind-zanger Joselito, deze keer veranderd in een echte hartebreker, maar dan wel netjes en devoot. De film werd niet geregisseerd door Antonio del Amo, maar door Gil, die sinds de jaren zestig alleen nog exploitatie-werkjes maakt.

Joselito vagabundo

1965 | Drama

Spanje/Mexico 1965. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Joselito, Sara García, David Raynoso en Miguel Angel 'El Men' Alvarez.

Dankzij zijn goede inborst wordt een weeskind tot erfgenaam van een rijke oude vrouw benoemd. Derde en laatste Mexicaanse film van het Spaanse zangertje Joselito. Zijn films lijken wel een sentimenteel feuilleton, dat hij in Spanje voortzette onder regie van Antonio del Amo.

El Caballero blanco

1962 | Romantiek

Mexico/Spanje 1962. Romantiek van Rafael Baledón. Met o.a. Joselito, Antonio Aguilar, Florencia Castelló en Sara García.

Joselito wordt verliefd op een vriendelijke schooljuffrouw. De derde Spaans-Mexicaanse coproduktie waarin de onuitstaanbare Joselito de hoofdrol speelt.

Los 2 golfillos

1961 | Familiefilm, Misdaad

Spanje 1961. Familiefilm van Antonio Del Amo. Met o.a. Joselito, María Piazziai en Luz Márquez.

De zoon van de gevangenisdirecteur wordt door enkele misdadigers gegijzeld met als doel zijn vader te chanteren. De gebruikelijke film met Joselito in de hoofdrol, even slecht als de overige.

Bello recuerdo

1961 | Drama

Spanje 1961. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Libertad Lamarque, Roberto Camardiel en Sara Carcía.

Een wees wordt opgenomen in het huis van zijn lerares. De film is in één opzicht klassiek: de immens slechte smaak. De voornaamste acteur is de reeds vergeten Joselito.

El Pequeno colonel

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm, Musical

Spanje 1960. Familiefilm van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Maria Mahor, Tomas Blanco, Fernando Sancho en José Nieto.

Een adellijk weesje ontsnapt aan zijn bedriegelijke voogd die het op zijn fortuin heeft voorzien. Hij vindt een onderkomen bij een groep rondtrekkende zwervers, die hij aanvoert in hun strijd tegen de bandieten. Dit vehikel voor de jongenssopraan kreeg een ongewone situering in ridderromantiek, die echter doorzichtig en stuntelig in beeld is gebracht. De liefhebbers kunnen hooguit hun hart ophalen aan het gekweel van Joselito.

Escucha mi cancíon

1959 | Drama, Muziek

Spanje 1959. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Luz Marquez, Jesus Tordesillas en Barta Barri.

Een jongetje loopt weg uit een streng pleeggezin en maakt als sopraan carrière in het circus dat hij meetrekt in zijn succes. Door een tv-uitzending vindt hij zijn moeder terug die hij met zijn opa weet te verzoenen. Deze simpele en verrassingsloze smartlap is uitsluitend aanleiding voor zoetgevooisde zangnummers. Strikt voor de liefhebbers.

Aventuras de Joselito y Pulgarcito

1959 | Drama, Musical

Mexico/Spanje 1959. Drama van René Cardona en Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Pulgarcito, Enrique Rambal en Anita Blanch.

De eerste Mexicaanse produktie met de Spaanse zanger Joselito, gemaakt naar aanleiding van diens monsterachtige succes in het land van de Azteken. Om de co-produktie inhoud te geven moest Joselito een autochtone rivaal dulden, een zekere Pulgarcito. Zeer matig.

El Ruiseñor de las cumbres

1958 | Musical

Spanje 1958. Musical van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Roberto Camardiel, Lolita Villaespesa en Antonio Casas.

Een weeskind ontdekt dat hij talent heeft om te zingen. De derde film van Joselito die volledig overeenkomt met de overige films uit de serie. Het scenario is van Jaime G. Herranz.

Saeta

1957 | Komedie, Musical

Spanje 1957. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Ivy Blees, Vicky Lagos en Manolo Zarzo.

Een kind leert zingen. De typische onuitstaanbare film met Joselito in de hoofdrol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joselito op televisie komt.

Reageer