Thomas Kurihara

Acteur

Thomas Kurihara is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wolves of the Rail

1918 | Western

Verenigde Staten 1918. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Billy Elmer, C. Norman Hammond, Vola Vale en Thomas Kurihara.

Hart speelt een treinrover met een goed hart, dus krijgt hij aan het eind een kans op een nieuw leven met een lief meisje (Vale). Actie genoeg: een paar bandietenbendes maken elkaar én de spoorweg het leven zuur. Hart schreef zelf het verhaal dat door Denison Clift bewerkt werd. Joe August stond achter de camera.

The Square Deal Man

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Mary McIvor, Joseph Dowling, Mary Jane Irving en J. Frank Burke.

Een goktentexploitant, Hart, wint met gokken een ranch van kolonel Burke. Als hij hoort dat de man nog een dochter heeft is hij van plan de ranch aan McIvor te overhandigen na op de ranch orde op zaken gesteld te hebben. Kurihara maakt McIvor wijs dat hij haar vader vermoord heeft, in werkelijkheid was dat Kurihara zelf. J.G. Hawks schreef het script en Joe August zorgde voor de beelden.

The Devil's Double

1916 | Western

Verenigde Staten 1916. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Enid Markey, Robert McKim en Thomas Kurihara.

J.G. Hawks schreef deze eigenaardige western. De schilder McKim en zijn vrouw Markey komen in een westernstadje. McKim wil Hart als model voor Lucifer. Ondertussen doet hij niet anders dan zijn vrouw de grofste beledigingen naar het hoofd smijten. Tot Hart er op een dag genoeg van heeft. Het is een westerndrama geworden maar wel met een happyend. Eens te meer kon Hart tonen een groot acteur te zijn. Joe August deed het camerawerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thomas Kurihara op televisie komt.

Reageer