Roland Kovac

Acteur, Componist

Roland Kovac is acteur en componist.
Er zijn 6 films gevonden.

Samanka

1982 | Thriller, Erotiek

Frankrijk/Spanje 1982. Thriller van Jacques Régis. Met o.a. Chris Murphy, Vera Floux, Dirke Altevogt, Béatrice Phillip en Jack Orth.

Een fotograaf die met twee modellen op Sri Lanka werkt aan een reportage voor een mannenblad raakt betrokken in een moordzaak. Een en ander is slechts een schamele alibi voor een hele reeks uitermate vervelende softporno-toestandjes, lusteloos in beeld gebracht en ongeïnteresseerd vertolkt door de gebruikelijke nobele onbekenden. Jack Regis is een pseudoniem voor Hubert Frank. Ook bekend als RITUELS DE LA PASSION en CEYLON MY LOVE.

Patricia - Einmal Himmel und zurück

1980 | Misdaad, Erotiek

Duitsland 1980. Misdaad van Hubert Frank. Met o.a. Anne Parillaud, José De Villalonga, Paca Gabaldon, Roland Kovac en Sascha Hehn.

Deze film verbindt talrijke seksscènes aan een zeer mager verhaaltje over de strijd om een vermeende nalatenschap. De z.g. erfgename reist naar Spanje, waar een strijd ontbrandt over de nalatenschap terwijl de z.g. overleden vader 'observeert'.

Jonathan

1970 | Horror

Duitsland 1970. Horror van Hans W. Geissendörfer. Met o.a. Jürgen Jung, Ilse Künkele, Oskar von Schab, Eleonore Schminke en Hans-Dieter Jendreyko.

Een met schitterend camerawerk van Robby Müller vormgegeven horrorfilm van ouderwetse klasse met de bekende Dracula-gegevens, maar met een guerrilla-achtig slot. Oot bekend als VAMPIRE STERBEN NICHT.

Deine Zärtlichkeiten

1967 | Drama

Duitsland 1967. Drama van Peter Schamoni. Met o.a. Doris Kunstmann, Ulli Lommel, Irene Söderberg, Charlotte Kerr en Heinz Meier.

Twee kinderen, broer en zus van gescheiden ouders groeien apart van elkaar op: de jongen bij zijn moeder in Baden-Baden en het meisje in Barcelona bij haar vader. Ze zien elkaar vijftien jaar lang niet en dan ontmoeten ze elkaar - bijna volwassen - voor het eerst weer in Spanje. Ze zijn elkaar zeer genegen en de jongen merkt dat hij jaloers is als zijn zuster (buiten het beeld) vrijt met een minnaar van middelbare leeftijd. Een actieloze film die probeert het taboe-thema incest te behandelen, maar daarvoor te hoog grijpt; hij staat stijf van de dialoog en mondt uit op mooie toeristische plaatjes (van Fassbinder cameraman Michael Ballhaus) van Spanje, Ibiza en Zuid-Duitsland. Tweede film van Schamoni na zijn SCHÖNHEIT FŸR FŸCHSE.

48 Stunden bis Acapulco

1967 | Thriller, Erotiek, Komedie

Duitsland 1967. Thriller van Klaus Lemke. Met o.a. Christiane Krüger, Dieter Geissler, Rod Carter, Monika Zinnenberg en Ilse Pagé.

Een man kan hogerop komen, als hij maar luistert naar de vrouw van wie hij houdt, maar dat zou hem zijn vrijheid kunnen kosten. Een eigenwijze debuutfilm over seks en misdaad verpakt als een kluchtige thriller. Debuut van Lemke.

Geheimnisvolle Tiefe

1949 | Drama

Duitsland 1949. Drama van Georg Wilhelm Pabst. Met o.a. Paul Hubschmid, Ilse Werner, Elfe Gerhart en Stefan Skodler.

Een geleerde gaat op in zijn werk. Zijn vrouw laat zich verleiden door een rijke fabrikant die de geleerde probeerde een voet dwars te zetten. De vrouw gaat naar manlief terug. Beiden gaan grotten bekijken in de Pyreneeën en komen daarbij om. Lusten wij nog peulen? En dat van de beroemde Pabst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roland Kovac op televisie komt.

Reageer