Richard Schenkman

Regisseur, Producer

Richard Schenkman is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

A Diva's Christmas Carol

2000 | Romantiek, Musical, Muziek, Fantasy, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2000. Romantiek van Richard Schenkman. Met o.a. Chilli, John Taylor, Brian McNamara, Kathy Griffin en Stephanie Biddle.

Het scenario van regisseur Schenkman betreft de zoveelste bewerking van het verhaal [KL]A Christmas Carol[KLE] van Charles Dickens uit 1843, bewerkt voor een gelijkenis over een ego[KA3]istische, eigengereide, maar zeer succesvolle zwarte popzangeres, genaamd Ebony Scrooge om alle vergissingen uit te sluiten, gespeeld door Williams, die haar rol met verve (overtuiging) brengt. Da`s gelukkig wat anders, maar haar loutering dankzij de drie geesten (Taylor, McNamara en Griffin) is het volgen van de bekende weg. Het camerawerk is van Bruce Chun.

The Pompatus of Love

1996 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1996. Romantiek van Richard Schenkman. Met o.a. Jon Cryer, Kristen Wilson, Adrian Pasdar, Adam Olionsis en Tim Guinee.

VV.

Love and Desire

1996 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Komedie van Robert Hughes, Richard Schenkman en Jorge Montesi. Met o.a. Molly Castelloe, Peter Green, Lee James Williamson, David Millburn en Max Wusa.

Compilatie van oerdomme, pover gemaakte Amerikaanse erotische kortfilms. De `scenario`s` zijn nog slechter dan wat banale pulpverhalen bieden, de meiden zijn (meestal) mooi, de mannen macho maar noch mannen noch vrouwen stralen enig charisma uit, laat staan enige geloofwaardigheid. Regisseurs van dienst van de vijf kortfilms zijn Hughes, die er drie voor zijn rekening nam (MYSTERY LADY/MEMOIRS, BORN TO SHOP en HOT PROPERTY), Schenkman (DARKHORSE) en Montesi (LOVE AND DESIRE). Van enige erotische opwinding is er nauwelijks sprake.

Angel IV: Undercover

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van George Axmith en Richard Schenkman. Met o.a. Mark Decarlo, Sam Philips, Shane Fraser en Darlene Vogel.

Zich uitgevend voor fotografe, voegt Angel zich bij de nieuwe rockformatie AK47 om erachter te komen wie Paula heeft vermoord, een vriendinnetje uit de tijd dat Angel nog een hoertje was. Als hoofdverdachte wordt de leadzanger Piston Jones aangewezen. Hij is een roekeloze artiest die wordt achtervolgd door de herinnering aan zijn overleden muziekvriend. Afgestompt door de roem zoekt hij bevrijding in seks, drugs en alcohol. Als een ruzie met zijn vriendin Jade leidt tot de ongelukkige dood van Paula loopt de spanning op. Aan Angel de taak om de echte moordenaar te vinden voor het te laat is

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Schenkman op televisie komt.

Reageer