Grigor Vachkov

Acteur

Grigor Vachkov is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Masjki vremena

1977 | Historische film

Bulgarije 1977. Historische film van Edward Zahariev. Met o.a. Grigor Vachkov, Marianna Dimitrova, Nikola Todev, Trayan Yankov en Georgi Georgiev.

Een letterlijke vertaling van de titel 'In mannelijke tijden'. Een vrouw, tegen haar zin uitgehuwelijkt, wordt gekidnapt door een beroeps-vrouwenrover om haar bij de toekomstige echtgenoot af te leveren. Het pakt echter anders uit. Deze derde film van Zahariev is de meest dramatische. Met mooie beelden en folkloristische elementen weet Zahariev een oude traditie te doen herleven, die het aanzien waard is.

The Intransigents

1964 | Oorlogsfilm

Bulgarije 1964. Oorlogsfilm van Yanko Yankov. Met o.a. Stefan Getsov, Yordan Matev, Grigor Vachkov, Banko Bankov en Doutshitsa Zhegarats.

Tijdens de laatste dagen van WO II vervoert een Bulgaars militair detachement bestaande uit trucks, ammunitie naar Joegoslaviƫ. Hoe de mannen deze opdracht klaren temidden van de gevaren en risico's van een oorlog vormt de inhoud van de film.

There Is No Death

1963 | Drama

Bulgarije 1963. Drama van Hristo Piskov en Irina Aktasherva. Met o.a. Peter Slabakov, Mady Dimitrova, Kosta Tsonev, Katya Choukova en Valentin Roussetski.

De film beschrijft het dagelijks werk van mijnwerkers die een dam in een berg aanleggen. Er arriveert een nieuwe kracht op het bouwterrein, een introverte, strenge en gesloten man. Hij heeft het erg moeilijk met zichzelf en met de omgang met zijn maten op het werk. Uiteindelijk komen zijn nobele karaktertrekken naar voren. Wanneer er in een mijnschacht een ongeluk gebeurt, redt onze held zijn maten, ten koste van zijn eigen leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Grigor Vachkov op televisie komt.

Reageer