Luce Guilbeault

Acteur

Luce Guilbeault is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Angela

1977 | Drama

Canada 1977. Drama van Boris Sagal. Met o.a. Sophia Loren, John Vernon, John Huston, Jean Lapointe en Michelle Rossignol.

Ondermaats melodrama met een nochtans indrukwekkende cast. Vernon komt terug van het Koreaanse front en treft echtgenote Loren aan met een baby waarvan hij onmogelijk de vader kan zijn. Hij laat het kind ontvoeren door zijn onderwereldconnectie Huston, maar draait even later achter de tralies als betrokkene in een wapensmokkel. Twintig jaar later wordt de eenzame Loren verliefd op een frisse knaap die, jawel, haar zoon blijkt te zijn. Tragisch allemaal, daar niet van. Met stroopmuziek van Henry Mancini.

Mustang

1975 | Western, Thriller

Canada 1975. Western van Marcel Lefebvre. Met o.a. Willie Lamothe, Albert Millaire, Luce Guilbeault, Claude Blanchard en Nanette Workman.

Een rustig stadje in Quebec wordt eens per jaar onrustig tijdens het `Western Festival` als de transformatie naar een echte Wild-Westsituatie volmaakt is. De country en westernzanger Dick Lachance (Lamothe) komt zijn vriend Johnny opzoeken die door een mustang gedood schijnt te zijn. Maar Dick denkt dat er meer aan de hand is. Een combinatie van western en thriller.

Before the Time Comes

1975 | Drama

Canada 1975. Drama van Anne-Claire Poirier. Met o.a. Luce Guilbeault, Paule Baillargeon, Angèle Arsenault, Jean Mathieu en Pierre Gobell.

Helène heeft al drie kinderen en wil geen vierde. Als ze toch in verwachting raakt overweegt ze een abortus. De film volgt Helènes strijd en de vraag over de rol van de vrouw in deze zaak. Gevoelige materie, gevoelig verfilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luce Guilbeault op televisie komt.

Reageer