Michael Lane

Acteur

Michael Lane is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Stryker

1983 | Sciencefiction, Actiefilm

Filipijnen 1983. Sciencefiction van Cirio Santiago. Met o.a. Steve Sandor, Andria Savio, William Ostrander, Julie Gray en Monique St. Pierre.

Deze avonturenfilm bezorgt de kijker een droge keel. Kort na een kernoorlog steunt de titelheld enkele groepen die om het kostbaar geworden, schaarse water oorlog met elkaar voeren. De regie van Santiago getuigt van vakmanschap, maar is weinig schokkend. Het script laat de kijker met nogal wat onbeantwoorde vragen zitten; hoe zijn deze dorstige wildemannen bijvoorbeeld aan benzine voor hun auto's, motoren en tanks gekomen? En hebben de producers wel beseft hoe verschrikkelijk dubbelzinnig de Engelse subtitel THE LIQUIDATOR is?

Code Name: Zebra

1978 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1978. Actiefilm van Joe Tornatore. Met o.a. Jim Mitchum, Michael Lane, Timmy Brown, Joseph Dante en Deane Jurgens.

Idioot vervolg op THE ZEBRA FORCE, waarin een vrijgelaten gedetineerde de nog in leven zijnde leden van de organisatie Zebra Force, een groep Vietnamveteranen, gaat vermoorden. Het komt uiteraard tot een bloedige slachtpartij waarin alleen de sterksten overleven, maar dat wist Charles Darwin ook al. Alleen de moeite waard om sommige kinderen van beroemde ouders weinig overtuigend bezig te zien: Jim Mitchum en Frank Sinatra jr.

Trained to Kill

1975 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Horror van Daniel J. Vance en Daniel Jance. Met o.a. Stephen Sandor, Rockne Tarkington, Richard X. Slattery, Heidi Vaughn en Michael Lane.

Een Vietnamveteraan wordt gedwongen een sadistische bende bij hem thuis zijn gang te laten gaan. Een laagbijdegronds melodrama met misselijk makende geweldsscènes dat in 1973 werd geproduceerd onder de titel THE NO MERCY MAN.

Ulisse contro Ercole

1962 | Avonturenfilm

Italië/Frankrijk 1962. Avonturenfilm van Mario Caiano. Met o.a. Michael Lane, Georges Marchal, Alessandra Panaro, Gianni Santuccio en Dominique Boschero.

Ulyssus heeft zich niet aan de wetten van de Olympus gehouden, zodat Hercules de opdracht krijgt hem gevangen te nemen en als slaaf te verkopen. Talrijke ontberingen samen doen hen echter vriendschap sluiten. Avonturen als in een stripverhaal zonder onderling verband met monsters, cyclopen, vogelmannen houden spanning en amusement gaande, ook wanneer effecten en trucages veel minder spectaculair zijn dan de makers zelf menen. Scenario van de regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Lane op televisie komt.

Reageer