John Craven

Acteur

John Craven is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Security Risk

1954 | Misdaad

Verenigde Staten 1954. Misdaad van Harold Schuster. Met o.a. John Ireland, Dorothy Malone, Keith Larsen, John Craven en Joe Bassett.

Lopende-bandproduktie over de FBI-contra-communistische agent. Zelfs Malone trekt nauwelijks de aandacht in deze B-film.

Flight to Nowhere

1946 |

Verenigde Staten 1946. William Rowland. Met o.a. Evelyn Ankers, Alan Curtis, Jack Holt, Jerome Cowan en Micheline Cheirel.

Mislukte, goedkope film over internationale spionnen die een atoomgeheim proberen te bemachtigen.

Someone to Remember

1943 | Drama

Verenigde Staten 1943. Drama van John H. Auer. Met o.a. Mabel Paige en John Craven.

Een oude vrouw wier zoon jaren geleden verdween, wordt pleegmoeder van een paar jongens van een school. Een aangrijpend, goed gespeeld drama. Opnieuw gemaakt als JOHNNY TROUBLE.

Dr. Gillespie's Criminal Case

1943 | Misdaad, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1943. Misdaad van Willis Goldbeck. Met o.a. Lionel Barrymore, Van Johnson, Donna Reed, Keye Luke en John Craven.

Dr. Leonard Gillespie (Barrmore) probeert een man, die wegens moord is veroordeeld te helpen om zijn onschuld te bewijzen. Deze film uit de reeks is ongewoon serieus en hielp niet alleen Johnson als Dr. Randall 'Red' Adams en Reed als Marcia Bradburn om naam te maken als acteurs, maar bezorgde de jonge O'Brien als Margaret ook een van haar eerste rollen. Het scenario is van Lawrence P. Bachmann, Martin Berkeley en Harry Ruskin. Het camerawerk is van Norbert Brodine. Mono, Western Electric Sound System. Zie ook 'Dr. Kildare'-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Craven op televisie komt.

Reageer