Lori Saunders is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Wackiest Wagon Train In the West

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van Morrie Parker. Met o.a. Forrest Tucker, Bob Denver, Jeannine Riley, Lori Saunders en Ivor Francis.

Dit zijn de belevenissen van een karavaan huifkarren die door de woestenij trekt, rond 1880, richting Californië. Deze humoristische western is samengesneden uit afleveringen van de tv-serie DUSTY'S TRAIL, met Tucker als de leider van de karavaan en Denver als Dusty, de gids die hen voortdurend in de problemen brengt. In totaal werden 13 afleveringen opgenomen, die in 1973 werden uitgezonden op tv met alle bovenstaande acteurs in de vaste rolbezetting.

So Sad About Gloria

1973 | Thriller

Verenigde Staten 1973. Thriller van Harry Thomason. Met o.a. Lori Saunders, Bob Ginnaven, Dean Jagger, Seymor Treitman en Linda Wyse.

Een vrouw die wordt achtervolgd door onheilspellende beelden gaat in een huis wonen waarin zich ooit een onopgeloste moord met een bijl heeft afgespeeld. Ondanks een paar spannende momenten, is deze trage thriller voornamelijk saai, met een 'verrassend' slot dat u vast wel eens eerder hebt gezien.

Frasier, the Sensuous Lion

1973 | Fantasy, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Fantasy van Pat Shields. Met o.a. Michael Callan, Katherine Justice, Marc Lawrence, Malachi Throne en Peter Lorre Jr..

Een verlegen zo[KA3]oloog ondekt dat hij door middel van telepathie kan communiceren met een potente oude leeuw (met de stem van Victory Jory), die hem o.a. leert hoe hij bij de dames in de smaak moet vallen. De film kent een aantal aardige situaties door de combinatie van een wat zonderling fantasy- verhaal en een hele milde seks-komedie, maar het geheel maakt een onevenwichtige indruk. Ook bekend als FRASIER, THE LOVABLE LION.

Blood Bath

1966 | Horror

Verenigde Staten 1966. Horror van Stephanie Rothman en Jack Hill. Met o.a. William Campbell, Jonathan Haze, Sid Haig, Marissa Mathes en Lori Saunders.

Dit is weer zo'n hele zooi bloed en darmen. Een half uur uit een Joegoslavische vampierfilm werd omgewerkt tot het relaas van een kunstenaar in Venice, Californië, die zijn modellen vermoordt. Best eng, af en toe moet je toch wel griezelen, maar in de allereerste plaats krijgen we toch onsmakelijk kledderwerk te zien. Op de Amerikaanse televisie werd de film vertoond onder de titel TRACK OF THE VAMPIRE.