Leonard Marcel

Componist

Leonard Marcel is componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Night Raiders

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Buddy Reyes. Met o.a. Andy Bauman, Lisa Alpert, Marcia Karr, Fitzhugh C. Houston en Adam West.

Kickboksen wordt gecombineerd met James Bond-cliché's: een stelletje commando's vallen in de woestijn de schuilplaats aan van een sexy terroriste en haar dodelijke straal. Vaak onbedoeld grappig. Een schamele vertoning. Ook bekend als NIGHT OF THE KICKFIGHTERS.

Fatal Encounter

1991 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Henri Charr. Met o.a. Karen Black, Dennis Cole, Lee Majors, Jack Wallace en Ron Dean.

Black, scheler dan ooit, is een gehaaide zakenvrouw die vermoedt dat een vermogende autocoureur werd vermoord. Zij tracht de dochter van het slachtoffer te helpen. Blacks vriend Cole heeft echter ook zo zijn eigen plannen met de enorme erfenis. Scenario van John B. Pfeifer.

Street Asylum

1990 | Thriller, Actiefilm, Sciencefiction, Mysterie

Verenigde Staten 1990. Thriller van Gregory Brown. Met o.a. Wings Hauser, Roberta Vasquez, Alex Cord, Marie Chambvers en Jesse Aragon.

Nietsvermoedende politieagenten krijgen een heel klein elektronisch apparaatje in hun rugwervel waardoor ze aggressiever worden en tenslotte veranderen in neurotische misdadigers. Als de makers een politieke boodschap hadden willen brengen, dan is die verhuld door de gewelddadigheid, de troep en absurditeit. G. Gordon Liddy, één der veroordeelde samenzweerders achter het notoire Watergate schandaal speelt een klein rolletje als het verloederde brein achter het complot.

Sexbomb

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Jeff Broadstreet. Met o.a. Robert Quarry, Linnea Quigley, Stuart Benton, Delia Sheppard en Stephen Liska.

Een intelligente, ultra goedkoop gemaakte parodie ($%WI2160,000 in negen dagen) op filmmakerij van goedkope griezelfilms. Deze grappige, brutale karakterisering wordt gegeven aan de hand van de fictieve produktiemaatschappij Faraday Intl. Prods., die bezig is `I Rip Your Flesh (With Pliers)` te draaien over een schurk met een rubberen masker die een topless blondje achterna zit (Linnea Quigley, een aantrekkelijke topster uit de B-films) om haar te muilkorven. Regisseur Broadstreet speelt zelf een rolletje als de goedkoopste scenarioschrijver van Hollywood.

The Video Dead

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Robert Scott. Met o.a. Roxanna Augesen, Rocky Duvall, Vickie Bastel, Jennifer Miro en Sam David McClelland.

Een kwaadaardig tv-toestel braakt een stel rottende vleesetende zombies uit. Het is mogelijk dat dit werkje bedoeld was als een satire, maar dat is nog geen excuus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leonard Marcel op televisie komt.

Reageer