Ivan Savov

Acteur

Ivan Savov is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Glory

2016 | Drama

Bulgarije/Griekenland 2016. Drama van Kristina Grozeva en Petar Valchanov. Met o.a. Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ivan Savov, Kitodar Todorov en Milko Lazarov.

Terwijl zijn collega's clandestien diesel uit locomotieven pompen, meldt de Bulgaarse spoorwegwerker Tzanko een langs het spoor gevonden tas vol geld keurig bij de autoriteiten. Die staan wegens corruptie in een slecht daglicht, dus ze kunnen wel een held gebruiken. Voor draaiende camera's ontvangt Tzanko een nieuw horloge uit handen van de minister van vervoer. Maar dat blijkt niet te werken, en z'n oude - een erfstuk - ziet-ie niet meer terug. Ietwat traag uitgesponnen zwartkomische parabel over opportunisme, manipulatie en moraal, van de makers van het veelgeprezen The Lesson.

The Lesson

2014 | Drama

Bulgarije/Griekenland 2014. Drama van Kristina Grozeva en Petar Valchanov. Met o.a. Margita Gosheva, Ivan Barnev en Ivan Savov.

Een gestolen portemonnee is voor een lerares Engels op een kleine school in Bulgarije het begin van een reeks plagen van oudtestamentische proporties. The Lesson heeft iets van een j'accuse. Van een protest tegen een wereld waarin niemand om anderen geeft en waarin volgens de regels spelen je alleen maar op achterstand zet. Pas wanneer de lerares dat beseft, ziet ze mogelijkheden om zich te bevrijden. Met de laatste wending lijken regisseurs Grozeva en Valchanov misschien cynisch, maar ze lijken daar een dreigend moreel failliet mee aan te willen tonen.

Inspector byez orudjie

1986 | Actiefilm, Misdaad

Bulgarije 1986. Actiefilm van Stephan Gyrdyev. Met o.a. Kiril Variyski, Ivan Savov en Ina Popova.

Twee politie-inspecteurs onderzoeken een dubbele roof en zitten de daders na in een dramatische achtervolging per auto. Een documentaire-achtige maar oppervlakkige film met routineus politiewerk en wat spectaculaire stunts.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ivan Savov op televisie komt.

Reageer