Yang Sze

Acteur

Yang Sze is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

The Dragon on Fire

1981 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1981. Actiefilm van Chiang Hung en Ho Chih-Chiang. Met o.a. Dragon Lee, Bruce Lea, Bruce Li, Samuel Walls en Yang Sze.

Een drietal Kung Fu-experts staat tegenover een malafide diamantair en zijn bedenkelijke handlangers. De film munt uit door prima Kung Fu-actie, bedreven door de drie helden, die om 't hardst en tot in de kleinste details Bruce Lee imiteren. Dat levert een even boeiend als pijnlijk spektakel op. De regisseurs staan op de titelrol als resp. Joseph Kong en Godfrey Ho.

The Clones of Bruce Lee

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Dragon Lee, Bruce Li, Bruce Lai, Bruce Thai en John T. Benn.

Als Bruce Lee in 1973 overlijdt weet Britse Geheime Dienst(!) professor Lucas te overreden techniek van 'cloning' toe te passen en zo zijn er na een aantal jaren 3 Bruce Lee's. Gênant, incompetent, waardeloos. Chiang Hung regisseerde onder pseudoniem Joseph Kong.

Master Killers

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Wang Hong-Chiang. Met o.a. Yuen Lung, Chia Che-Fu, Kao Fei, Tung Lam en Yang Sze.

Een onervaren, opvliegende Kung Fu-vechter leert van een haveloze bedelaar de geheime Empress/Kung Fu-stijl om wraak te kunnen nemen op zijn Kung Fu-meester, die verantwoordelijk was voor de dood van zijn ouders. Ondraaglijk koddig acteerwerk en een vreselijke Engelse nasynchronisatie oefenen een sterk temperende werking uit op deze verder wel vlotte Kung Fu-vertelling, geënt op het bekende wraakmotief.

Enter the Game of Death

1979 | Actiefilm

Indonesië/Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Joseph Velasco. Met o.a. Bruce Lee, Cheung Lak, Lam Kum-Fun, Yang Sze en Li Hai-San.

Aan de vooravond van de Tweede Chinees-Japanse Oorlog vallen belangrijke documenten met betrekking tot China`s binnenlandse veiligheid in verkeerde handen. De Chinese veiligheidsdienst chartert een jonge Kung Fu-held om de papieren te achterhalen. Waardeloze spelfragmenten enerzijds, sublieme Kung Fu anderzijds in een film die boordevol citaten steekt uit de diverse Bruce Lee-films, vooral (uiteraard) GAME OF DEATH.

The Tattoo Connection

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Jim Kelly, Chen Hsing, Tan Tao-Liang, Yang Sze en Tsang Fu-Hung.

Een kolossale diamant verdwijnt tijdens een expositie te Hong Kong. Een verzekeringsagent hakt zich een weg door een haag van bedenkelijke figuren naar de dader. Harde staaltjes kung fu afgewisseld met bedroevend acteerwerk. Jim Kelly met verve in de weer.

The Dragon, the Hero

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Ho Chih-Chiang. Met o.a. Kuo Shih-Chih, John Liu, Tino Wong, Philip Ku en Yang Sze.

Een antiquair van verwerpelijk allooi, die jonge meisjes verkracht en bedenkelijke sporttoernooien organiseert, wordt door twee politiebeambten met succes bestreden. Deze waardeloze Kung Fu-film is weinig meer dan een reeks exploiterende elementen. De regisseur staat op de titelrol als Godfrey Ho, Kuo Shih-Chih als Dragon Lee en Yang Sze als Bolo. Ook bekend als THE WAY OF BRUCE.

Drunken Master

1977 | Komedie, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Komedie van Yuen Wu-Ping. Met o.a. Jackie Chan, Yuan Hsiao-Tien, Huang Cheng-Li, Yang Sze en Wang Chiang.

Vrolijke schavuit Freddie Wong studeert kung fu bij oude expert So Hi. Prototype van Seasonal Films' 'Drunken Master'-reeks combineert keiharde kung fu met komische elementen. Louter voor liefhebbers.

Bruce Lee in New Guinea

1975 | Actiefilm

Taiwan 1975. Actiefilm van Kong Hung. Met o.a. D Ho Chung-Tao, Chen Hsing, Danna en Yang Sze.

Slangenstam van prinses Ankarwa zucht onder terreur van gevreesde Duivelssekte. Jonge antropoloog kiest zijde van prinses. Onbedaarlijk lachen om deze verregaand onzinnige film.

A Queen's Ransom

1975 | Actiefilm, Thriller

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Ting Shan-Si. Met o.a. George Lazenby, Wang Yu, Judith Brown, Tanny Chu en Yang Sze.

Een commando-eenheid (vaaglijk aangeduid als IRA-doodsbrigade) smeedt plannen om een aanslag te plegen op koningin Elizabeth II tijdens haar statiebezoek aan Hong Kong. Deze waardeloze en radeloos goedkope Kung Fu-avonturenfilm boeit geen moment en is louter bevolkt met zeldzaam onaangename karakters; afgrijselijke Engelse nasynchronisatie bovendien. Overslaan.

Bruce Lee and I

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Lo Ma. Met o.a. Li Hsiu-Hsien, Betty Ting-Pei, Li Wen-Tai, Fang Yeh en Chieh Yan.

Film beoogt het zoveelste biografisch-getinte kijkje te geven op leven van Bruce Lee (1940-1973), verteld door vriendin Betty Ting-Pei. Gruwzaam oninteressant en vermoedelijk uit de lucht gegrepen. Lo Ma regisseerde onder pseudoniem Johnny P. Lomar.

Storming Attacks

1969 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1969. Actiefilm van Yueng Kuen. Met o.a. Ho Chung-Tao, Danna, Chang Wa-Lang, Han Ying-Kit en Chang Lei.

Twee politie-inspecteurs jagen op een invloedrijke zakenman, die op uitgebreide schaal valsmunterij bedrijft. Een akelig goedkoop kung fu-werkje, waarin het veelvuldige frontale naakt voor rekening komt van de verbluffend incompetente Taiwanese actrice Danna. Waardeloos en om gauw te vergeten. Ho Chung-Tao is op de titelrol vermeld als Bruce Li, Yang Sze als Bolo Young.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yang Sze op televisie komt.

Reageer