Irene Krivoshieva

Acteur

Irene Krivoshieva is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Isloshenieto

1988 | Komedie

Bulgarije 1988. Komedie van Milen Nikolov. Met o.a. Georgi Kaloyanchev, Georgi Roussev, Georgi Novakov, Irene Krivoshieva en Velko Kunev.

Sociale satire. De oudere arbeider Miho ontdekt welke mensen verantwoordelijk zijn voor een tragisch ongeluk in een textielfabriek, maar zijn verslag resulteert slechts in een bureaucratische oorlog. Zodra de storm geluwd is keert de publieke opinie zich tegen Miho. Regisseur Nikolov slaagt er alleen in om de komische kant van de alomtegenwoordige corruptie te laten zien.

Ludo

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Ivailo Trenchev. Met o.a. Irene Krivoshieva, Tsvetana Maneva, Yavor Miloushev, Ivan Dervishev en Roumena Trifonova.

Ludo, een populair kinderspelletje, wordt hier gebruikt als woordspeling, daar de hoofdpersonen volwassenen zijn. De kinderen zijn wezen. Terwijl ze opgroeien dragen ze de illusie met zich mee, dat hun ouders eens zullen terugkeren en hun kindertijd terug zullen brengen. De film is psychologisch nogal zwaar op de hand.

Hotel Tsentral

1983 | Drama

Bulgarije 1983. Drama van Vesselin Branev. Met o.a. Irene Krivoshieva, Reneta Dralcheva, Anton Radichev, Zhivko Garvanov en Boryana Pouncheva.

Tinka is een meid uit de arbeidersklasse, die beschuldigd wordt van immoreel gedrag. Zij wordt uit de stad naar een gehucht in de provincie verbannen. Ze krijgt een baantje als kamermeisje in een groezelig hotelletje. Het onvermijdelijke gebeurt: ze raakt verwikkeld in de prostitutie. Het verhaal speelt in 1934 en is een kritische studie van de corrupte, nieuwe orde van de middenklasse onder het toenmalige fascisme. Een eenvoudige film die verbazingwekkend rijk aan symboliek is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irene Krivoshieva op televisie komt.

Reageer