Frans Keulen

Acteur

Frans Keulen is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Billie Turf, haantje de voorste

1982 | Familiefilm, Jeugdfilm

Nederland 1982. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Raymond van Haaf, Jan Kruyk, Dik van Bodewaard, Hub Consten en Frans Keulen.

Een leuke jeugdfilm van de Limburgse cineast Van der Linden, die voornamelijk met amateurspelers werkt. Grappige scènes in de klas van Billie met Jan Kruyk als een bijzonder goede meester Kwel en Billies nichtje Blinky met haar karate- en judocapriolen zijn hoogtepunten.

Billy Turf, het dikste studentje ter wereld

1978 | Familiefilm

Nederland 1978. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Janssen, Richard Vroomen, Jan Kruyk, Hub Consten en Frans Keulen.

Door zijn gedrag moet Billy Turf op kostschool blijven en raakt betrokken bij de uitvinding van nieuwe brandstof. Een humoristisch gevecht met schurken kan de film onvoldoende opkrikken.

Sjors en Sjimmie en het zwaard van Krijn

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1977. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Daemen, Mar Fikkie, Tom Janssen, Hub Odekerken en Jan Kruyk.

Wie het verborgen zwaard van de vroegere koning Krijn vindt, wordt heerser van het eiland. Sjors en Sjimmie zoeken de schat maar worden belaagd door schurken. Ontsnappingen en vechtpartijen vormen een belangrijk bestanddeel van deze film.

Pim Pandoer in het nauw

1975 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1975. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Jan Kruyk, Frans Keulen, Françoise Keulen en Timo Keulen.

Veel actie rond een bankroof, waarbij ontvoering en zelfs een zelfgebouwde duikboot een rol spelen. Verlucht met knappe gevechten met veel komische effecten.

Pim Pandoer in 't nauw

1974 | Familiefilm

Nederland 1974. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Frans Keulen, Jeu Consten en Jan Kruyk.

Veel actie rond een bankroof, waarbij ontvoering en zelfs een zelfgebouwde duikboot een rol spelen. Verlucht met knappe gevechten met veel komische effecten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frans Keulen op televisie komt.

Reageer