Massimo Pupillo

Regisseur

Massimo Pupillo is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Perfektion der Liebe

1969 | Erotiek, Documentaire

Italië/Duitsland 1969. Erotiek van Massimo Pupillo. Met o.a. Heidi Rauer, Gaby Thomas, Anne Jackson, Freddy Kissenbeck en Heimo Bachmann.

Een zeer chaotische 'voorlichtingsfilm' over het moderne meisje, dat zo openlijk voor haar seksuele gevoelens uitkomt, over voyeurisme, homoseksualiteit, prostitutie, het biologische onderscheid tussen man en vrouw, nieuw-ontwikkelde coïtus- houdingen, enzovoort. Daarover iets steekhoudends te horen krijgen in 84 minuten? Vergeet het maar. Pupillo regisseerde onder pseudoniem Max Hunter. Zie ook: Aufklärungs-films.

Bill il taciturno

1967 | Western

Italië 1967. Western van Massimo Pupillo. Met o.a. Rossano Brazzi, George Eastman en Liana Orfei.

Bill is onderweg naar een goede vriend als hij ziet hoe een familie door een bende schorem wordt vermoord. Hij zweert wraak en weet de bandieten uiteindelijk het graf in te schieten. Brazzi gebruikt hier zijn western-pseudoniem Edwin G. Ross.

Cinque tombe per un medium

1965 | Horror, Thriller

Italië 1965. Horror van Massimo Pupillo. Met o.a. Barbara St, Garrone, Walter Brandi, Marlilyn Mitchell en Alfredo Rizzo.

Een advocaat wordt in Midden-Europa ontboden om voor een geleerde een testament op te stellen, maar merkt bij aankomst dat deze al een jaar eerder gestorven is aan de pest. De getuigen van zijn overlijden komen óók op geheimzinnige wijze om het leven. De geleerde die door zijn vrouw en diens minnaar is omgebracht roept pest-slachtoffers op uit hun graf om zich te wreken. Deze weinig fantasierijke horror-film met veel donder en bliksem, laat van de pest-zombies niet meer zien dan af en toe een hand of een arm, zodat Steele als moorddadige kasteelvrouwe in haar eentje voor de verontrustende effecten moet zorgen. Ook bekend als TERROR CREATURES FROM THE GRAVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Massimo Pupillo op televisie komt.

Reageer