Ted Sarandos

Producer

Ted Sarandos is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Mute

2018 | Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk/Duitsland 2018. Sciencefiction van Duncan Jones. Met o.a. Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Justin Theroux, Seyneb Saleh en Nikki Lamborn.

Berlijn, ergens in de toekomst. Barkeeper Leo (Skarsgård), sinds een ongeval in zijn jeugd stom, en serveerster Naadirah zijn een leuk stel. Dat hij niet kan praten en nogal ouderwetse Amish-ideeën heeft, vindt ze juist leuk. Maar Naadirah heeft een geheim, en is plots spoorloos verdwenen. Leo gaat in groezelige kroegen en bordelen naar haar op zoek, en stuit op een paar opmerkelijke chirurgen (Rudd en Theroux). Interessant mengsel van film noir en sf is fraai Blade Runneriaans vormgegeven, met zwier geschoten, maar heeft wel te lijden van een wat rommelig script.

A Futile and Stupid Gesture

2018 | Biografie, Komedie

Verenigde Staten 2018. Biografie van David Wain. Met o.a. Will Forte, Domhnall Gleeson, Joel McHale, Annette O'Toole en Emmy Rossum.

Schrijver Doug Kenney richtte in 1970 het populaire komische tijdschrift National Lampoon op, waarna een radioshow, live optredens en een filmreeks volgden. National Lampoon vormde een springplank voor grootheden als John Hughes, Harold Ramis en Bill Murray, maar Kenney ging uiteindelijk ten onder aan een drugsverslaving. Dit biografische portret weet zich met de meer dramatische momenten uit Kenney’s leven geen raad, maar diens manische energie en grenzeloze creatiedrang worden door hoofdrolspeler Forte goed vertolkt. Briljante zet van de makers: een zeventigjarige Kenney opvoeren als verteller, terwijl hij in werkelijkheid al op 33-jarige leeftijd overleed.

First They Killed My Father

2017 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 2017. Biografie van Angelina Jolie. Met o.a. Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata, Mun Kimhak en Heng Dara.

In april 1975 valt het rebellenleger van de Rode Khmer de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh binnen en dwingt de bevolking te verhuizen naar collectieve boerderijen op het platteland. Waar ze hun individualiteit moeten opgeven en zeven dagen per week werken. In dit iets te lange, maar indrukwekkende drama van actrice/regisseur Jolie volgen we het jonge Cambodjaanse meisje Loung (een fantastische Srey Moch), die op vijfjarige leeftijd met het hele gezin vertrekt naar het platteland, maar in de loop der jaren steeds meer gezinsleden zal verliezen. Gebaseerd op de gelijknamige biografie van mensenrechtenactiviste Loung Ung.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ted Sarandos op televisie komt.

Reageer