Santos

Acteur

Santos is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Blutgletscher

2013 | Horror

Oostenrijk 2013. Horror van Marvin Kren. Met o.a. Gerhard Liebmann, Edita Malovcic, Brigitte Kren, Hille Beseler en Santos.

Bloedgletsjer, sterke naam voor een horrorfilm. En dan ook nog met de mieterse slogan Im Berg hört dich niemand schreien. Het draait om een rode gletsjer, een fenomeen dat duidt op eeuwenoud opborrelend roestwater. Maar in deze Oostenrijkse berghorror zit het rode ijs bomvol akelig zieke gedrochten die ook nog eens buitengewoon besmettelijk blijken. Het broodnodige vleugje sympathie voor de ten dode opgeschreven personages wordt opgeroepen door een prettig uitgelichte mix van wetenschappers en bergbewoners. De dreiging wordt natuurlijk verschaft door de bergen. Lest best: de schrik- en lachmomenten, ruim voldoende aanwezig dankzij de creatief uitgewerkte gedrochten.

Los Maridos no cenan en casa

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Jerónimo Mihura. Met o.a. Zori, Santos, Codeso, Prado en Lucá.

Met behulp van een vrijgezel beramen twee getrouwde vrienden een list om hun echtgenotes te bedriegen. Een zeer vulgaire komedie die geschreven werd ter meerdere eer en glorie van een destijds zeer populair komisch trio.

El Bandido generoso

1954 | Komedie

Spanje 1954. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Manolo Morán, Zori, Santos en Codeso.

In een Andalusisch dorpje wordt een naïeve koster geëngageerd om zich als struikrover uit de Sierra Morena te vermommen. Deze film zit vol met grove humor en heeft geen enkele charme.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Santos op televisie komt.

Reageer