Johannes Schlecht

Componist

Johannes Schlecht is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Olle Hexe

1991 | Familiefilm, Fantasy

Duitsland 1991. Familiefilm van Günter Meyer. Met o.a. Anne Szarvasy, Tobias Gottschlich, Anne-Else Paetzold, Hajo Müller en Joachim Schönitz.

De kinderen van Paul en Anna raken op een wonderlijke manier verzeild in het toverrijk van een boze heks. Zij willen natuurlijk naar huis, maar het kost heel wat moeite om zich aan de greep van de heks te onttrekken. Een heel avontuurlijke en spannende kinderfilm. Scenario van Günter Meyer en Helmut Bergmann. Camerawerk van Helmut Bergmann en Eliane Rehor.

Das Mädchen aus dem Fahrstuhl

1991 | Romantiek, Drama

Duitsland 1991. Romantiek van Herrmann Zschoche. Met o.a. Rolf Lukoschek, Barbara Sommer, Karin Gregorek, Monika Lennartz en Rita Feldmeier.

Een liefdesgeschiedenis uit de vroegere DDR. Regine kan geen stageplaats vinden en als haar vriend Frank ruchtbaarheid geeft aan de moeilijkheden die zij ondervindt, krijgt hij direct de autoriteiten op zijn dak. Hun liefde is niet bestand tegen de druk van buiten.

Kai aus der Kiste

1988 | Musical, Familiefilm

DDDE 1988. Musical van Günter Meyer. Met o.a. Christoph Zeller, Jürgen Watzke, Klaus-Dieter Klebsch, Brigitte Möhring en Torsten Michaelis.

Berlijn omstreeks 1925. Een rijke Amerikaan komt naar Duitsland om zijn kauwgom aan de man te brengen. Hij zoekt iemand voor de reclame in Duitsland. Kai en zijn vrienden van de 'Zwarte Hand' horen dat. Het staat voor hen vast, dat alleen Kai daarvoor in aanmerking komt. Maar hij moet het eerst tegen concurrent Kubalski opnemen. Een verhitte strijd ontbrandt. Een geslaagde musical, die af en toe aan Emil und die Dedektive doet denken. Het scenario werd bewerkt door de regisseur naar het kinderboek van Wolf Durian. De fotografie is van Wolfgang Braumann.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johannes Schlecht op televisie komt.

Reageer