Gianni Dei

Acteur

Gianni Dei is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Manhattan Gigolo

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Aaron Humberstone. Met o.a. Gianni Dei, Andrea Rebecca Thompson en Aris Iliopulos.

Dei is een jonge Italiaanse acteur die zijn kans in New York zoekt. Hij wordt er opgevangen door een landgenoot en maakt meteen kennis met het nachtleven in de Big Apple. Thompson is een in het oog springende actrice die met beide mannen aanpapt. Een Italiaanse erotische tv-film die zo opwindend is als fietsen over de Afsluitdijk.

Amore inquieto di Maria

1988 | Romantiek, Erotiek

Italië 1988. Romantiek van Met o.a. Sergio Pastore, Saverio Vallone, Michela Miti, Jeannette Le Pen en Emy Valentino.

Maria vertelt haar levensverhaal aan een journalist die op bezoek is in het ziekenhuis. Tijdens de Russische invasie ontvluchtte ze Tsjecho-Slowakije. In Rome ontmoette ze een actrice die bevriend was met haar vader. Ze werd verliefd op een schrijver die haar in de steek liet. Vanaf dat moment had ze nog slechts een doel in haar leven: haar vader vinden. Een zwakke film met vrij openhartige seksscènes.

Die nackte Bovary

1969 | Erotiek

Duitsland/Italië 1969. Erotiek van Hans Schott-Schöbinger. Met o.a. Edwige Fenech, Gerhard Riedmann, Peter Carsten, Gianni Dei en Franco Ressel.

Arnulf Mann die zich lichtelijk liet inspireren door het beroemde klassieke literaire werk van Gustave Flaubert, schreef het zwakke scenario voor deze oppervlakkige seksprent over de gedeprimeerde en verveelde echtegenote van een Franse plattelandsarts, die haar man overhaalt uit hun kleine gehucht naar een provincieplaats te verhuizen. Zij hoopt op meer vertier in de grote stad, maar rolt van de ene liefdesaffaire in de andere, en raakt diep ontgoocheld. Het dialoog is slecht, het spel is slap, wellicht vormt de verschijning van Fenech nog het enige lichtpuntje. De regisseur signeerde de film met de naam John Scott, waarschijnlijk uit schaamte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianni Dei op televisie komt.

Reageer