Hizuru Takachiho

Acteur

Hizuru Takachiho is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hana no Kodokan

1965 | Actiefilm

Japan 1965. Actiefilm van Shunkai Hongo. Met o.a. Miwa Takada, Jun Fujimaki en Hizuru Takachiho.

De jongeman Hideyuki, een expert in jiu-jitsu, begrijpt dat hij judo moet leren als hij zijn rivaal Noda wil verslaan. Deze onbetekenende en langdradige film over Japanse vechtsporten is slechts van sociologisch belang.

Akujo

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Yasuke Watanabe. Met o.a. Mayumi Ogawa, Mako Midori, Hizuru Takachiho en Ken Mitsuta.

De jonge en mooie Himeko wordt verkracht door de oudste zoon van de familie waar ze huishoudelijk werk doet. Een typisch Japans masochistisch drama dat zich slechts van een soap-opera onderscheidt door de grootse vertolking van de hoofdrolspeelster en haar onbetwistbare schoonheid.

Onsen Anma

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Keigo Kimura. Met o.a. Junko Kano, Hizuru Takachiho, Keizo Kawasaki en Jun Tatara.

Een groep atleten bezoekt Shutokuji en is op zoek naar masseuses en geisha's. Een openlijk bescheiden film van weinig cinematografische waarde, die echter wel van enig sociologisch belang is wat betreft de overgang van de traditionele geisha naar de hedendaagse masseuse in het Japan van de jaren 1960-1970.

Daisanno Kagemusha

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Umetsugu Inoue. Met o.a. Raizo Ichikawa, Hizuru Takachiho, Masayo Banri en Shigeru Amachi.

In de 16e eeuw wordt een boerenzoon uitgekozen door een edelman om zijn derde dubbelganger, zijn derde schaduw te worden. Samoerai-film die qua verhaal interessanter is dan gemiddeld het geval is en die historistische levensvragen bevat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hizuru Takachiho op televisie komt.

Reageer