Adrian Politowski

1978 Producer

Adrian Politowski (1978) is producer.
Er zijn 6 films gevonden.

Mandy

2018 | Actie, Horror, Thriller

Verenigde Staten/België 2018. Actie van Panos Cosmatos. Met o.a. Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache, Ned Dennehy en Olwen Fouere.

Buitenstaanders Red Miller en Mandy Bloom leven een vredig bestaan in de bossen van de Pacific Northwest in de VS. Als hun veilige toevluchtsoord wordt verstoord door een sekte onder leiding van sadist Jeremiah Sand is Red gedwongen om op een bloederige manier wraak te nemen.

I Kill Giants

2017 | Drama, Fantasy, Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk/België/China 2017. Drama van Met o.a. Zoe Saldana, Madison Wolfe, Imogen Poots, Sydney Wade en Rory Jackson.

Buitenstaanders Red Miller en Mandy Bloom leven een vredig bestaan in de bossen van de Pacific Northwest in de VS. Als hun veilige toevluchtsoord wordt verstoord door een sekte onder leiding van sadist Jeremiah Sand is Red gedwongen om op een bloederige manier wraak te nemen.

Diep in de zee

2017 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2017. Animatie van Julio Soto Gurpide. Met o.a. Justin Felbinger, Stephen Hughes, Lindsey Alena en Elisabeth Catherine Gray.

In de troggen van de oceaan leeft Deep, een gele octopus, in een kolonie met de meest bijzondere zeewezens. Wanneer hun huis vernield raakt door een ongeluk, gaat Deep samen met zijn vriendjes op avontuur om hun leefgebied te beschermen.

Flits & het magische huis

2013 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

België 2013. Animatie van Jeremy Degruson en Ben Stassen.

Animatiefilm van Jeremy Degruson en Ben Stassen over het katje Flits, dat terechtkomt in… een magisch huis.

Marge d'erreur

2014 | Thriller

Frankrijk/België 2014. Thriller van Joël Santoni. Met o.a. Anny Duperey, Julien Crampon en Emilie de Preissac.

Dankzij advocate Rebecca Prieto wordt de van moord beschuldigde keukenhulp Kévin Gossens vrijgesproken. Na een etentje met de vers vrijgepleite knul doet Rebecca in haar handtas een macabere vondst. In het karaktervolle oude centrum van Brussel opgenomen telethriller met dromerig-sinistere optiteling (juristen wandelen in slo-mo door de enorme hal van het Justitiepaleis) is een Hitchcockiaans staaltje toeschouwersmanipulatie. Geen wonder met twee genrespecialisten: regisseur Santoni en coscenarist Philippe Setbon tekenden al in 1986 voor het suspensebriljantje Mort un dimanche de pluie.

Erased

2012 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Canada/België/Verenigd Koninkrijk 2012. Actiefilm van Philipp Stölzl. Met o.a. Aaron Eckhart, Liana Liberato, Olga Kurylenko en Nick Alachiotis.

Het ene moment is hij een CIA-agent, het volgende is het hele bestaan van Ben Logan (Eckhart) simpelweg gewist. Ook zijn directe collega's zijn verdwenen. Zelf lijkt hij het volgende doelwit. Dat is het begin van een hoop geren, gevlieg en geschiet, waar de weduwnaar zijn mokkende vijftienjarige dochter (Liberato) in meesleept. Eerste Engelstalige film van de Duitse regisseur Stõzl (Goethe!) moet het niet hebben van een origineel script, wel van het soort actie dat we van de Taken-films kennen. Op de achtergrond zien we het straatbeeld van Brussel langskomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adrian Politowski op televisie komt.

Reageer