Roberto Carnaghi

Acteur

Roberto Carnaghi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sol de otoño

1996 | Romantiek, Drama

Argentinië 1996. Romantiek van Eduardo Mignogna. Met o.a. Norma Aleandro, Federico Luppi, Jorge Luz, Cecilia Rossetto en Roberto Carnaghi.

Alleenstaande Clara plaatst een contactadvertentie op zoek naar de ideale joodse man. Niet dat zij zich wil storten in het liefdesleven. Ze zoekt iemand die zich kan voordoen als haar vriend. Ze heeft namelijk haar broer voorgelogen dat zij een langdurige relatie heeft met een gerespecteerde joodse zielsverwant. En laat die broer nou net van plan zijn om op bezoek te komen. De charmante Rual blijkt helemaal niet joods maar wil het spel best meespelen. Hoelang het bij spel blijft is echter de vraag...

Moebius

1996 | Thriller, Fantasy

Argentinië 1996. Thriller van Gustavo Mosquera R.. Met o.a. Guillermo Angelli, Roberto Carnaghi en Jorge Petraglia.

De jonge topograaf Daniel Pratt staat voor een onmogelijke opdracht. Een metrostel met dertig passagiers aan boord is spoorloos verdwenen en hij moet het zoeken. Hij bestudeert de plannen van de metro zorgvuldig en ontdekt dat het netwerk zo complex in elkaar steekt dat de trein een oneindig aantal potentiële routes kan nemen zonder gevonden te worden. Het vreemdst van al is dat men het metrostel nog steeds kan voelen en horen. Signalen reageren en botsingen worden op het nippertje vermeden, maar niemand gelooft Daniel. Hij moet een manier vinden om aan boord te geraken van de trein die niet meer bestaat. Vreemde politieke allegorie op de toestand in Argentinië. De trein staat duidelijk symbool voor de dissidenten die verdwenen tijdens de dictatuur, een verleden dat nog steeds leeft onder de bevolking ook al hebben ze sinds 1983 een democratische regering. De film is het gezamenlijke eindwerk van Argentijnse studenten, die hem draaiden onder leiding van hun leraar Mosquera R.. De stijl is erg experimenteel en vormt een cocktail van s.f., mystiek en politiek. Het scenario is van Arturo Onativia, Natalia Urruti, Gabriel Lifschitz, Petro Cristiani, Maria Angeles Mira en regisseur Mosquera R. Voor de fotografie tekende Abel Penalba.

Di questo non si parla

1993 | Drama

Argentinië/Italië 1993. Drama van Maria Luisa Bemberg. Met o.a. Marcello Mastroianni, Luisina Brando, Alejandra Podesta, Betiana Blum en Roberto Carnaghi.

Een hartstochtelijk, excentriek en ongeloofwaardig liefdesverhaal, dat zich afspeelt in een kleine Argentijnse stad in de jaren 1920-30. Charlotte (Brando) is intelligent en gecultiveerd maar ze heeft een groeistoornis. Haar moeder is een weduwe die weigert de realiteit van het lichamelijke gebrek van haar dochter te aanvaarden. Ze voedt haar op in een ogenschijnlijk normale omgeving. Als anderen Charlotte's lengte aankaarten, snoert ze hen de mond met haar vastbesloten houding en dreigende toon. In deze beschermde sfeer kan Charlotte ongestoord volwassen worden. Ze wordt zelfs verliefd op een rijpere man van Italiaans-Argentijnse komaf, een gaucho met een geheimzinnig verleden. Hun romance is evenmin bespreekbaar; rond deze oprechte liefde houdt de bourgeois-hypocrisie stand. Een lief verhaaltje, voorzien van een slecht scenario en ondermaats geregisseerd. Naar een verhaal van Julio Llinas door Bemberg en Jorge Goldenberg tot scenario bewerkt. Camerawerk van Felix Monti.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberto Carnaghi op televisie komt.

Reageer