Chiang Hung

Regisseur

Chiang Hung is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Dragon on Fire

1981 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1981. Actiefilm van Chiang Hung en Ho Chih-Chiang. Met o.a. Dragon Lee, Bruce Lea, Bruce Li, Samuel Walls en Yang Sze.

Een drietal Kung Fu-experts staat tegenover een malafide diamantair en zijn bedenkelijke handlangers. De film munt uit door prima Kung Fu-actie, bedreven door de drie helden, die om 't hardst en tot in de kleinste details Bruce Lee imiteren. Dat levert een even boeiend als pijnlijk spektakel op. De regisseurs staan op de titelrol als resp. Joseph Kong en Godfrey Ho.

The Clones of Bruce Lee

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Dragon Lee, Bruce Li, Bruce Lai, Bruce Thai en John T. Benn.

Als Bruce Lee in 1973 overlijdt weet Britse Geheime Dienst(!) professor Lucas te overreden techniek van 'cloning' toe te passen en zo zijn er na een aantal jaren 3 Bruce Lee's. Gênant, incompetent, waardeloos. Chiang Hung regisseerde onder pseudoniem Joseph Kong.

Bruce and the Shaolin Bronzemen

1979 | Actiefilm

Filipijnen 1979. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Bruce Le, Chang Li, Tsing Tong-Tsai, Lita Vasquez en Ruby Anna.

Een jonge Kung Fu-held raakt betrokken bij de jacht op een goudschat. De plot is bijna niet te volgen en de lokaties zijn lusteloos, maar Le weet met sterk Kung Fu-werk zijn grote voorbeeld, Bruce Lee, griezelig perfect te imiteren. De regisseur staat op de titelrol als Joseph Kong.

Return of Bruce

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Yeo Pnom-Yee, Meng Fei en Lo Lieh.

Kung Fu-expert Wong Lung reist naar Manila om zijn verdwenen oom te zoeken. Hij raakt slaags met de bende van topgangster Cross, die handelt in meisjes, drugs en diamanten. Deze Filippijnse Bruce Lee-epigoon is in een uiterst kwaadaardig werkje in de weer. Dialoogscènes zijn uiterst naïef en wee. Keiharde kung fu-duels.

Bruce's Fingers

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Lu Hsiao-Lung, Chan Wai-Man, Lo Lieh, Nora Miao en Rose.

Daverende gevechten rond een door Bruce Lee nagelaten manuscript met vuist- en vingertechnieken. Sublieme kung fu-film, een must voor de liefhebber. Chiang Hung regisseerde onder pseudoniem Joseph Kong.

Tough Guy

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Chen Hsing, Yu Yang, Charlie Chiang en Linda Ling.

Een kung fu-meester infiltreert in een smokkelbende, met verbrijzelende resultaten. Continu-exposé van kung fu- technieken. USA/GB-titel, KUNG FU - THE HEADCRUSHER, zegt alles.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chiang Hung op televisie komt.

Reageer