Tony Montero

Acteur

Tony Montero is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Space Raiders: The Chronicles II

1993 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Ben Bolt en David Burton Morris. Met o.a. Linda Hunt, Jeff Kaake, Marjorie Monaghan, Cary-Hiroyuki Tagawa en Jack McGee.

De Space Raiders herroveren een gestolen vrachtcruiser, maar de aanvoerder van de dieven, een mysterieus buitenaards wezen, verdwijnt op onverklaarbare wijze. Terug op de basis heeft Boon woorden met Kol. Weiss die bezuinigingen wil doordrukken die volgens Boon het leven van zijn mensen in gevaar brengen. Zijn team wordt aangevuld met een androïd, die het werk van allen op zijn eentje afkan. Achter de diefstal van de cruiser zit een machtige, rijke alien die alle wetten aan zijn laars lapt. Deze doodt een Gakka die voor hem werkt en regelt het zo dat Zylyn van de moord beschuldigd wordt. De Space Rangers van Chaneau zijn weer volop in actie in een dubbel avontuur dat bestaat uit REPLACEMENTS, geschreven door Gregory Widen in een regie van Bolt en THE TRIAL van Gavin Scott naar een verhaal van Pen Densham, in een regie van Morris. Met minder fantasie in beeld gebracht dan deel een, maar ditmaal lopen de twee verhalen naadloos door elkaar. Fotografie van Robert Steadman. Dolby Surround.

Blood Frenzy

1987 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 1987. Horror van Hal Freeman. Met o.a. Wendy McDonald, Tony Montero, Lisa Loring, Lisa Savage en Hank Garrett.

Een vrouwelijke psychiater neemt haar meest zwaar gestoorde patiënten mee voor een ontspannend tochtje naar de woestijn, en het slechte melodrama wordt een nog slechtere horrofilm als een krankzinnige moordenaar de patiënten één voor één afslacht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Montero op televisie komt.

Reageer