June Marlowe

Acteur

June Marlowe is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El Corsario negro

1944 | Avonturenfilm

Mexico 1944. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. Pedro Armendáriz, June Marlowe en María Luisa Zea.

De `Zwarte Boekanier` zweert de dood van zijn broer, de `Rode Boekanier`, te wreken. Slechte avonturenfilm waarin op een bepaald moment zelfs de [KL]Cancion del pirata[KLE] (het piratenlied) van Espronceda wordt aangeheven.

Riddle Ranch

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Charles Hutchison. Met o.a. David Worth, June Marlowe, Baby Charlene Barry, Julian Rivero en Richard Cramer.

Dit is een slechte western rond een paard, Black King, dat een menselijk brein zou hebben. L.V. Jefferson schreef het script voor producent Mitchell Leichter, en Robert Doran deed het matige camerawerk. Goedkope produktie, die waarschijnlijk al in 1935 is gemaakt.

Pardon Us

1931 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1931. Komedie van James Parrott. Met o.a. Stan Laurel, Oliver Hardy, Wilfred Lucas, Walter Long en James Finlayson.

In de eerste hoofdfilm van L & H bevindt het illustere duo zich in de bajes, waar ze allerlei gespuis ontmoeten en een van hen bijgenaamd 'The Tiger' heeft een onfeilbaar ontsnappingsplan. Het is niet helemaal onfeilbaar... De film is de geschiedenis ingegaan als een satire op het gevangenis-genre. Wat traag, maar toch heel erg leuk.

The Lone Defender

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Rin-Tin-Tin, Walter Miller, Buzz Barton, June Marlowe en Joseph Swickard.

Serial in twaalf hoofdstukken. De eerste sprekende serial met een dier - de hond Rin-Tin-Tin - in de hoofdrol. Rinty's meester wordt in deze western-serial vermoord door Kortman. Hij en Shumway zitten achter een goudmijn aan, en daarom moest Swickard dood. Miller blijkt een man van de wet te zijn die Rinty zelfs redt. De goudmijn gaat uiteindelijk naar Marlowe, de dochter van de vermoorde - en die heeft nét een romance met Barton. Onderhoudend. Nat Levine produceerde voor Mascot, de voorloper van Republic.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer June Marlowe op televisie komt.

Reageer