Schaun Tozer

Componist

Schaun Tozer is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Becoming Redwood

2012 | Jeugdfilm, Familiefilm, Sportfilm

Canada 2012. Jeugdfilm van Jesse James Miller. Met o.a. Ryan Grantham, Jennifer Copping en Chad Willett.

Een elfjarig ventje met geruite broek en lang stroblond haar - het is eind jaren zeventig, in Canada - gelooft dat zijn gescheiden ouders zullen hertrouwen zodra hij een specifiek golftoernooi wint. Filmmaker Jesse James Miller putte deels uit eigen herinneringen, over de periode waarin zijn hippieouders naar Canada vluchtten om de Amerikaanse dienstplicht te omzeilen. In 2010 maakte hij een luchtige documentaire over zijn jeugd (en zijn afkeer van Volkswagenbusjes, tofoe en patchouli) en ook deze speelfilmvariant is speels en toegankelijk, enkele melodramatische uithalen daargelaten.

Murder Among Friends

2001 | Drama, Avonturenfilm, Familiefilm, Mysterie

Verenigde Staten 2001. Drama van Michael Kennedy. Met o.a. Donnamarie Recco, Jennie Raymond en Greg Evigan.

De knappe Italiaanse Isabella wil het gaan maken in Hollywood. Ze heeft er alles voor over om net zo beroemd te worden als haar landgenote Sophia Loren. Ze zet zich dan ook voor de volle honderd procent in tijdens de acteercursus die ze met een groep andere would be acteurs volgt.

Kitchen Party

1997 | Drama, Familiefilm

Canada 1997. Drama van Gary Burns. Met o.a. Scott Speedman, Kevin McNulty, Gillian Barber, Sarah Strange en Tygh Runyan.

VVMet de stem van David Brindle.

Hard Core Logo

1996 | Komedie, Muziek, Fake documentaire

Canada 1996. Komedie van Bruce MacDonald. Met o.a. Julian Richings, Callum Keith Rennie, John Pyper-Ferguson, Bruce MacDonald en Hugh Dillon.

VVMet de stem van David Brindle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Schaun Tozer op televisie komt.

Reageer