Joanne Williams

Regisseur, Acteur

Joanne Williams is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bandwagon

1996 | Komedie, Muziek, Familiefilm

Verenigde Staten 1996. Komedie van John Schultz. Met o.a. Kevin Corrigan, Steve Parlavecchio, Lee Holmes, Matthew Hennessey en Doug Macmillan.

Tony Ridge (Holmes) is bezeten door muziek en droomt van een carri[KA2]ere als popzanger. Hij heeft al een trits songs gecomponeerd, maar is te verlegen om audities te doen. Samen met percussionist Charlie Flagg (Hennessey) besluit hij uiteindelijk een bandje samen te stellen. Ze engageren de drugsverslaafde Wynn Knapp (Corrigan) als gitarist en de onbetrouwbare Eric Ellwood (Parlavecchio) als bassist. Ze noemen zich `Monkey Circus` en met de hulp van road manager Linus Tate (Macmillan) gaan ze op tournee. Ze worden opgemerkt door platenproducer Chester Mealey (McCallie), maar zijn ze wel klaar om het waar te maken in het ruige rockwereldje? Niet erg originele popfilm over een bandje dat onbekend begint en uitgroeit tot een (plaatselijke) sensatie. De film hangt aan elkaar van de clichés, maar de jonge acteurs spelen met onbegrensd enthousiasme en dat helpt wel wat, ook al werd het geen THE COMMITMENTS. Leuke muziek voor popfans. Het scenario werd geschreven door Schultz en achter de camera nam Shawn Maurer plaats. Dolby Stereo.

Little Girls Blue

1977 | Erotiek

Verenigde Staten 1977. Erotiek van Joanne Williams. Met o.a. Tamara Morgan, Debbie Damboise, Elaine Wells, Ken Cotten en Paul Thomas.

De leerlingen en leraren van een meisjesinternaat worden gekweld door hevige seksuele verlangens en geven daaraan ongeremd uiting, zowel in fantasie als in werkelijkheid. Een verhalend element ontbreekt volledig, wat overblijft is een eindeloze reeks sekshandelingen. Saai en vervelend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joanne Williams op televisie komt.

Reageer